Punctueel

Heel betrouwbaar.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk, op tijd en vriendelijk

Goed geregeld

Alles duidelijk en goed gecommuniceerd. Levering uitstekend!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Levering goed en op tijd

Bestelling was makkelijk, goede communicatie over tijd van levering etc. Enige was meestal wordt het in huis gezet, nu op de stoep buiten. Geen groot probleem, gewoon ervaring dit keer.

Gewoon goed

Alles geregeld zoals gevraagd. Goed ingepakt zodat het even buiten vriezer kan blijven. Dacht fout te hebben ontdekt maar konden ze weerleggen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Geweldige service, altijd op aangegeven tijdstip!

Vriendelijke bezorger :)

Snelle en aardige bezorging

Enigste nadeel is dat ze in de winkel 6 euro goedkoper zijn als op de site

simpel besteld en volgens afspraak geleverd

simpel besteld en volgens afspraak geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je word netjes op de hoogte gehouden over de levering. Als je vragen hebt word er gelijk geantwoord

Alles verliep prima!

Nergens geen problemen mee gehad, fijne communicatie en bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer goed, aardige chauffeur ook

• Heeft u verbeterpunten? Kan niet beter dan zo

Altijd goed geregeld

Wij moeten door ons werk nog wel eens last minute het aflever adres wijzigen en dit is nooit een probleem. Altijd goede communicatie. Ik kan niet zeggen of de worsten fantastisch zijn, maar mijn 1,5 jaar oude franse bulldog eet kivo sinds we hem hebben. Hij groeit gezond, zijn vacht is perfect en altijd vol energie. Dus ik ga ervanuit dat me hondje blij is ermee!

• Heeft u verbeterpunten? Meer variatie. Van sommige combi’s komen vieze poepjes hihi

Precies op tijd, heel fijn dat je hiervan op aan kunt. Heel vriendelijke bezorger. Dus heel tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Correcte en nette levering!

Ze zijn keurig in de tijd die ze doorgeven, zodat je daar rekening mee kunt houden! Vriendelijke leverancier!

Uitstekend!

Geleverd op de afgesproken dag en tijd. Service aan huis. Goede kwaliteit.

Super snel bezorgd

Ook erg fijn dat je een berichtje krijgt met de tijd stip wanneer je het kan verwachten . Dan hoef je niet de hele dag zitten wachten. Dus echt super

Snel netjes vriendelijk

Wij zijn super tevreden. Bedankt voor de snelle nette bezorging. Ook krijg je van te voren bericht. Dit was erg handig

Altijd op tijd

Prima service, persoonlijk contact met de chauffeur van de dag en altijd tussen de afgesproken tijd.

Gewoon Goed

Eerste bestelling super netjes bezorgd, vriendelijke bezorger.

Snelle nette levering

Er werd keurig bezorgd binnen het tijdvak , heb meerdere whatsapp berichten ontvangen daarover. Top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Een levering zonder strubbelingen.

goede contacten met de chauffeur direct voor aflevering, nette beleefde chauffeur, helen nette auto. Voor mij een prima combinatie.

• Heeft u verbeterpunten? nee, houden zo

Op maat bezorgd

Vaak zijn wij niet thuis. Kivo zet de levering in onze tuin op een beschutte plek, zorgt dat diepvries producten koud blijven.

Aanrader

Duidelijke website en nette levering.

Perfect!

Zoals altijd weer perfect!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs