Uitstekend!

Snelle levering, altijd vriendelijk en op afgesproken tijd en altijd samen zoeken naar een oplossing als je onverwacht niet thuis bent!! Ik ga nergens anders meer naartoe! O.... en o ja, mijn honden zijn gek op hun voer! :-)

Gewoon Top service

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

kan niet beter!

Zéér zorgvuldig in het maken van afspraken. Netjes een dag van te voren een WhatsApp berichtje met een telefoonnummer erbij voor het geval dat het tijdstip niet zou schikken. Tevens, vlak voor de afgesproken tijd, nogmaals een berichtje. Keurig, schoon verpakt! Totaal niets op aan te merken!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed en je wordt op de hoogte gebracht van wanneer en hoelaat ze komen

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Was niet thuis , het was volgens afspraak op de juiste plek gezet en goed verpakt, helemaal super

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Betrouwbaar

Ik vind het smsje fijn dat ik van tevoren krijg en de bezorgers zijn altijd super vriendelijk en behulpzaam, dat vind ik misschien nog het fijnst

Geweldig!!

Er word vooraf een sms gestuurd en alles word heel netjes bezorgd. Ik kan niet anders zeggen hoe geweldig dit is!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Gewoon super.

Je krijgt van te voren een berichtje wanneer zij ongeveer bij je voor re deur staan..mocht je er niet zijn dan neem je contact op en denkt men met je mee. Bijvoorbeeld ze leggen het in de schuur in de vriezer. Gewoon top geregeld

top

correcte levering

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snel, netjes en leuke vrouw!

• Heeft u verbeterpunten? Reiskosten vindt ik erg hoog, heb je 4 worsten voor...

perfect

fijne bezorging, aapje een dag van te voren met tijdsbestek hoe laat ze komen. als dit niet lukt kun jee met ze contacten voor een andere afspraak. half uur van te voren op de dag zelf ook nog even een bericht. heel handig.

• Heeft u verbeterpunten? voor mij niet

Vind het erg fijn dat je aan de vooravond van de levering een app krijgt wanneer het geleverd wordt en of je in het vermelde tijdvak ook thuis bent. Op de dag van levering krijg je ook nog een app en weet je de juiste tijd. Helemaal top!!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en vriendelijke chauffeur

Heel zorgvuldig

Omdat de chauffeur mij niet zag pakte de chauffeur ivm de warmte de doos keurig in met isolatieplastic. Zodat t niet snel warm werd.

ZEER NETJES EN OP TIJD BEZORGD

BINNEN DE AFGESPROKEN TIJD GELEVERD EN WAS ZEER VRIENDELIJK OM MIJN VRAGEN TE BEANTWOORDEN

Super vriendelijk

Denken goed mee!

Zeer netjes bezorgd

Zeer prettige ervaring netjes en correct

Prima! keurig op tijd

Prima bestelsysteem, keurig op tijd en netjes bericht van te voren! super geregeld!

gemakkelijk en snel

prima producten, makkelijk besteld en snel geleverd

• Heeft u verbeterpunten? geen

Vooraf geïnformeerd in welk tijdvak wordt geleverd. Dan een bericht op de minuut af wordt de bestelling geleverd! Kwaliteit la vlees en prima verpakt!! Wij zijn zeer tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op de aangegeven tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Topservice!

Kan niet anders zeggen, fantastische en persoonlijke service tot in de vriezer deze keer omdat Frans net kwam toen mijn man in een telefonisch overleg zat en ik niet thuis was.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes een berichtje vlak voor aankomst

Jammer dat KIVO maar op één vaste dag in de week levert in mijn stad. Maar wel efficiënt en milieuevriendelijk. Ik kreeg netjes een berichtje dat de bezorger in de buurt was.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs