Ben super blij met jullie eigen bezorgservice nu komen m’n brokken heel aan ipv alleen maar gruis! Wij blijven lekker eten bestellen bij jullie voor onze Rambo!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig team die de bezorging serieus neemt en je goed op de hoogte houdt.

Bij Kivo werkt een geweldig team die de bezorging serieus neemt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levertijden en ze houden zich aan de afspraken. Bij de levering zijn ze vriendelijk en behulpzaam.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super, app voor bezorgen!!!

Heel erg fijn, je kunt er 100% op vertrouwen dat je producten op tijd en vers aankomen. Bezorger heel vriendelijk! Fijne service, heel erg blij met jullie!

Uitstekende bezorging

We hebben nu 3x bevroren vlees laten bezorgen en dat was perfect. We zijn netjes per app op de hoogte gehouden van de bezorgtijden.

Eenvoudig te regelen en prima persoonlijke service tot aan de deur

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Correct en goed afgeleverd vlees!

Mooi op de tijd van melding en een berichtje nadien! Correcte service! Zeer tevreden!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Gewoon zoals je hoopt dat een bezorgservice werkt

Erg fijne service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd. Ik heb tot nu toe niet meegemaakt dat ik mijn bestelling niet kon ontvangen of te laat

Goede communicatie

Kwaliteit,vriendelijkheid en service super goed

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima snel en makkelijk te overleggen

Word via app op de hoogte gehouden van de bezorgtijden,vind ik een sterk punt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Persoonlijk, vriendelijk, erg fijn om te laten bezorgen.

Een dag van te voren kreeg ik een whatsapp berichtje hoe laat de bestelling bezorgd zou worden. Op de dag van de levering kreeg ik dat ook van de chauffeur met een tijds indicatie. Dat maakt het een stuk persoonlijker, tevens was het erg vriendelijk personeel.

Fijne, snelle service

Het was prettig dat er precies wordt aangegeven wanneer de bestelling wordt geleverd en dat dit ook wordt nagekomen. Vriendelijke bezorger! Alles top!

Super tevreden

Je krijgt van tevoren een sms berichtje en het voer wordt heel netjes bezorgd!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne service. Denken mee met het vlees zelf in de vriezer leggen bv

Super bezorging

Dit was de eerste keer dat ik bestelde maar de verzorging liep top. We werden goed op de hoogte gehouden wanneer jullie kwamen en het vlees was ook nog super bevroren. De honden doen het ook super op het vlees... Ik ga zeker vaker bestellen...

Super levering

Het vlees is echt goed bevroren en er word vlak van te voren nog geappt dat ze er aan komen dus zeer tevreden met de levering

Goede ervaring

Netjes,geleverd Goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

prima service en ontzettend aardige medewerkers

prima service en ontzettend aardige medewerkers groot compliment

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, precies op de aangegeven tijd bezorgd, goed bevroren, en tijdig het bezorgvlak doorgegeven.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top kwaliteit en levering!

Top kwaliteit vlees.. veel keuze in verschillende soorten vlees, nat voer en droog voer.. Alle snacks vallen goed in de smaak! Mijn honden willen niet meer anders!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima service, krijg keurig een app dat de bestelling er aankomt.

Zeer tevreden klant,krijg keurig een app dat de bestelling er aankomst.

snel en accuraat

ik bestel en het wordt keurig op de aangeven dag en tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? nee

Munnikenweg 8