Gewoon netjes op tijd geleverd

Aardig en snel

Het voer wordt snel geleverd, door een aardige mevrouw

Super service Lieve mensen Goede kwaliteit vlees Met een mooi prijsje

• Heeft u verbeterpunten? Vaker dan 1 dag in de week bezorgen

Zeer tevreden over de producten en bezorging van Kivo. Ze houden je goed op de hoogte wanneer er bezorgd wordt, producten zijn keurig verpakt en de mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. En mijn honden vinden het vlees fantastisch!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Echt een hele goede service top!

Snel geleverd door een vriendelijke jongedame... De producten van kivo zijn erg goed

Prima service en duidelijke communicatie!

Meerdere keren besteld en heel tevreden over de manier waarop gecommuniceerd wordt over de bezorging en vriendelijk tijdens het bezorgen!

Altijd correct

Gaat na bericht uitstekend

overzichtelijk en duidelijk

snelle keurige levering, goede aankondiging

Top service.

Al ben ik niet thuis wordt mijn bestelling goed ingepakt thuis verzorgd en krijg ik vaak een fotootje met bericht dat mijn bestelling geleverd is.

Heel simpel. Gewoon top.

Goed verpakte en gekoelde producten. Je wordt op de hoogte gehouden van het tijdstip van levering en vriendelijke chauffeur. Beter kan het niet worden.

Totale Service!

Fijne producten, goede webshop en goede informatie over de bezorging en de tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Bezorging top, denken met je mee.

• Heeft u verbeterpunten? Betere verpakkingen, blies komt erdoorheen na ontdooien

Voor levering ontvang ik altijd een appje met de tijd wanneer er geleverd gaat worden. Dat is heel erg fijn.

superstrakke planning en organisatie

Goede producten en handige bezorgservice!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles wordt op tijd bezorgd. Keurig ingepakt. Super.

Uitstekend!

Duidelijkheid op de site Je word netjes op de hoogte gehouden van je bestelling tot aan je voordeur toe. De chauffeur was super vriendelijk. De hond super blij en gek op het vers vlees.

Perfecte aflevering

Netjes op tijd. Kon niet beter. Zijn zeer tevreden.

Al jaren top!

Sinds 2 jaar Kivo voor mijn (werk) hond. Vanaf pup tot nu volwassen hond vers vlees. De voeding geeft genoeg energie, een zachte fris ruikende vacht en goede ontlasting.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super goede service!

Erg tevreden over de bezorging. Je wordt zeer goed geinformeerd over de tijden. Hele vriendelijke mensen. Top bedrijf!

Heel .fijn

Duidelijke bestellijst Snelle verwerking Ik werdt nettjes op tijd geappt met de vermoedelijke leverdatum en tijd. De volgende dag werdt er ook weer nettjes geappt hoe laat ze er zijn ! De levering was zeer goed alles is altijd correct en nettjes verpakt. En als plus een zeer vriendelijke bezorger iedere keer weer opnieuw.

Duidelijke bestelsite en goede service

Vooral de attente benadering van het op de hoogte houden via app hoe laat en wanneer er bezorgd gaat worden. Bezorger zeer vriendelijk.

Goed assortiment, communicatie is ook prima

Superhandig!

Bestelling komt op afgesproken tijd, wordt van tevoren gesmst in welk tijdsblok.. Erg handig!

Heel goed!

Altijd op tijd en komen afspraken altijd na.

Persoonlijke bezorging was prima.

De bezorging op zich was prima dat doen ze persoonlijk en je word per app op de hoogte gehouden. De bezorg tijd in dagen was wel wat lang.

• Heeft u verbeterpunten? Eerder een bezorg dag aangeven

Munnikenweg 8