uitstekend

goed eten en altijd op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Dag van te voren krijgen we al een tijdsindicatie door. In de ochtend nog een keer en dat komt ook uit.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Bestelling correct en volg afspraak afgeleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld, goed contact.

Perfecte website en perfect levering

Onze honden eten al jaren kivo vlees. Zij reageren hier erg goed op. Bezorg service heeft een goede website, overzichtelijk. Communicatie zeer goed, je weet precies wanneer het vlees geleverd wordt.

Super !!

Super goede communicatie. Altijd bezorgen volgens afspraak. Zo niet wordt dit keurig gecommuniceerd . Top.

Top geregeld !!!

Heel netjes dat ze voor die tijd bellen om te zeggen en vragen of ze het product kunnen af leveren aan huis .

Goed georganiseerd

Bezorging is goed georganiseerd. Daar vraagt het te bezorgen product ook om maar het is fijn om te ervaren dat het zo zorgvuldig wordt uitgevoerd.

Super levering.

Goede en snelle levering. Zeker ook hoe je op de hoogte wordt gehouden.

Hele goede bezig sevice

Heel goed bedrijf

Top Service

Men denkt in oplossingen en niet in problemen

Keurig

Kreeg dag voor de levering netjes bericht met verwachte bezorgtijd. Op dag zelf stuurde chauffeur nog een berichtje hoe laat hij er zou zijn. Alles netjes verpakt en nog even uitleg over het paardenvet.

Keurig en op tijd

De bestelling, inclusief nabestelling op de afgesproken dag geleverd. TOP!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes een berichtje bij levering vriendelijke bezorgster

• Heeft u verbeterpunten? Nee houden zo

Totaal perfect!!

Ze houden je op de hoogte en reageren op een vraag. Echte goeie mensen. Snel en duidelijk!

• Heeft u verbeterpunten? neen

Prima ervaring

Fijn dat je via app een bezorg tijd ontvangt. Keurig op tijd geleverd.

Aardige man

Snelle levering.

Goede brok en goede service

Door deze brok heeft onze hond geen allergie meer, geen medicijnen. Zeer tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Denken in oplossingen en niet in problemen.

Er werd goed gecommuniceerd vanuit de leverancier en de afspraken zijn perfect nageleefd. In een woord top service.!

Geweldig!!

Al jaren bestellen wij onze diepvries eendenvlees bij Kivo! Wat bizonder prettig is de whatsapp berichten hoe laat levering enz. Wij zijn zeer tevreden met de bezorgservice en zo is onze Kerryblue terrier, Floris, ook!

Top.

Keurig op tijd, en onze hond geniet van het eten.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super verzorging

Vriendelijk behulpzaam komt afspraken na

• Heeft u verbeterpunten? Nee

top service en altijd op de afgesproken tijd geleverd.

Afspraken omtrent levertijd worden zorgvuldig doorgegeven en nagekomen. Wanneer vooraf 'niet thuis' aangegeven is de levering keurig verpakt afgegeven op een mogelijk afgesproken plaats. Ik bestel maandelijks nieuwe voorraad.

• Heeft u verbeterpunten? geen verbeterpunten

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs