Mooi op de aangegeven tijd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snel en goede Service, kan niet beter!!!

Je weet meteen wat het kost, goede en snelle service. Kan niet beter moet ik zeggen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee helaas niet

Het was voor mij de eerste keer maar ben dik tevreden, heel fijn dat je de dag van te voren en de dag zelf appjes krijgt met de tijd dat ze verwachten hier te zijn.

Super bezorging

Bezorging zoals ik gewend ben van kKivo bezorgservice! Altijd volgens afgesproken tijdsblok, spullen worden bij onze diepvries gezet en hele aardige behulpzame bezorger! Erg blij mee!

Geweldige service.

Snelle service, fijne producten, klantvriendelijk

Goede snelle service en fijne producten, zeer klantvriendelijk.

Zeer prettig

Vriendelijk, bereid om het te leggen en goede samenwerking.

Top service!

Snel en netjes geleverd. En nog beter, de honden vinden het heerlijk en reageren er goed op. Volgende keer ook voer voor de katten bij KIVO bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Met berichtgeving vooraf over tijdstip levering

Groter assortiment dan in de winkel en dus voor de bezorgservice gekozen. Waren er op de afgesproken dag en tijd. Goede communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goed geïnformeerd over het tijdstip van levering. Produkten goed ingevroren aangeleverd. Vriendelijke chauffeur

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd keurig en op tijd geleverd

Altijd perfect

Altijd goed en netjes word goed gecommuniceerd en de bestelling klopt altijd 100%top

Super service

Had super fijne contacten, zowel met bestellen als bezorgen. Mijn diepvries producten stonden keurig ingepakt achter het huis zoals was afgesproken, omdat ik even weg moest en ik kreeg nog een berichtje dat het bezorgd was. Geweldig toch?

Helemaal top

In de periode dat ze zouden komen was ik een half uurtje niet thuis. Heb daarover gebeld. Toen ik weer thuis kwam lag het pakketje netjes achter de poort. Had al een appje met foto ontvangen en bericht dat het was bezorgt.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede communicatie en goede kwaliteit

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

geweldig, altijd op tijd en je krijgt vooraf een app.

geweldig, altijd op tijd en je krijgt vooraf een app.

Snel, netjes, diep bevroren

Je krijgt snelle reactie op vragen. De afleverdagen per provincie zijn duidelijk en helder. Nauw contact over levering qua tijd en datum.

Gewoon zoals het hoort

Netjes een berichtje wanneer het geleverd zou worden, waarna bezorging op tijd plaatsvond.

• Heeft u verbeterpunten? Meerdere keren per week bezorging ipv 1x

Vriendelijk en mooi op tijd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed product. Super vers vlees.

• Heeft u verbeterpunten? Ja, botstukken kleiner malen. Te scherp en te risicovol voor kleine honden. Misschien ook nog eens een andere variant in Puppy maling introduceren.

Prima service!!

Goed voer voor een nette prijs en een prima bezorgservice! Echte aanrader!

geweldig

super geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Super service

Duidelijke communicatie en zoals afgesproken!

Fijn en laagdrempelig contact over het bezorgmoment, sowieso duidelijk en prettig in de communicatie.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs