helemaal goed!

Ik kon niet thuis zijn tijdens de aflever tijd. Gevraagd om het pakket even ergens anders te plaatsen en een plaatsomschrijving gegeven. De aflevering lag precies daaar waar ik het graag wilde hebben. Helemaal top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Tot nu toe goede ervaringen mbt levering. Top!

Zeer tevreden.

Super goed!!

Goede communicatie en de bezorging is er altijd op de afgesproken tijd!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site, heb je vragen word er gelijk geantwoord. Je kan aangeven met bezorgen dat de bezorger contact met je op neemt van het moment dat ze voor je deur staan. Heel fijn.

Precies volgens plan

Blij met de bezorgservice van Kivo. Het komt diepgevroren binnen dus is het belangrijk dat er van tevoren duidelijk een tijdstip van aflevering wordt gemeld. En dat ging op de minuut nauwkeurig bijna!

uitstekende producten en uitstekende service!

Uitstekende, gezonde producten zonder kunstmatige rommel, en een uitstekende service

Altijd op tijd

Super goed

Alles wordt netjes afgeleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

goede service waarbij afspraken kwa tijd en producten worden nagekomen.

De bezorgservice van KIVO vind ik erg fijn. Ze houden goed contact over het levermoment en geven een kort tijdsbestek waarin de producten worden geleverd. De producten zijn millieu vriendelijk en veilig verpakt. De bezorgers zijn vriendelijk en gaan netjes met de spullen om.

• Heeft u verbeterpunten? geen

Uitstekende communicatie

Voor de levering ontving ik berichtjes hoe laat er geleverd zou worden door de bezorger en dat was erg fijn!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima op tijd. Alles zoals afgesproken

Snelle bezorging en behulpzame chauffeur

Vriendelijke dame die de brokken en vlees kwam bezorgen. Ze hielp zelf mee het naar de schuur te brengen. Ook erg fijn dat je een tijd van aankomst krijgt, echt ideaal. Dikke duim voor de chauffeuse!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Je word goed op de hoogte gehouden hoe laat de bestelling komt. Heel duidelijk. Zeer vriendelijk.

geweldig

Heb nl 2x in coma gelegen en moet halverwege de dag even plat om de dag rond te krijgen maar ben zo prima mede dankzij mijn hond want ik moet. En zij verdient dan ook goed voer en ze vind het heerlijk. Dit allemaal uitgelegd aan klantenservice en ze hebben precies gedaan wat ik vroeg en dat maak ik wel eens anders mee. Dit komt erbij maar vind ik aangenaam en houd jullie er dus in.

• Heeft u verbeterpunten? ga niet akkoord met gb en pb alleen als dit door jullie wordt gebruikt maar heb nu geen keus, moet ja invullen om 'versturen'te laten werken

Duidelijk

Vóóraf wordt goed aangeven wanneer de producten geleverd worden. Netjes verpakt en vriendelijke chauffeur

Goeie bezorgservice en goeie communicatie.

Goeie communicatie via mail en What's app, dus je weet exact hoe laat de bezorger voor je deur staat.....wel zo handig met diepvriesproducten.

• Heeft u verbeterpunten? Wellicht dat jullie niet na elke bezorging om een klantwaardering vragen, maar één keer per half jaar of jaar.

Prima, goede communicatie

Even verkeerd geleverd, maar werd direct opgelost

Volgens de afspraak, netjes op tijd, en fijn even een apje vantevoren

Ga zo

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

fijne communicatie en op tijd

top

Vriendelijk bezorgger

Super bedrijf

Altijd op tijd

Het beste verse vlees wat er is

Ik was eerst klant bij darf maar kivo is 200% beter mijn hond is helemaal gek op kivo het beste verse vlees wat er js

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima levering alleen zijn dr brokken bij bol.com goedkoper en zonder verzendkosten te bestellen! Daar kwam ik helaas later achter!

• Heeft u verbeterpunten? Dat de brokken bij bol goedkoper zijn en gratis geleverd worden vond ik wel een tegenvaller!!

Goede service staan je vriendelijk te woord voor de telefoon.bezorgers en bezorging heel vriendelijk top

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs