Goed geregeld, zoals altijd.

Super fijn dat er de mogelijkheid is, om met de bezorger te appen. Bezorgtijd was omstreeks de tijd dat ik onze zoon uit school zou gaan halen. Even een kort berichtje is dan voldoende om e.e.a. af te stemmen. 100% tevreden, zowel over de hondenvoeding als de bezorging.

Goede service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden hoelaat ze komen. Echt super! Je kunt ook terug appen met eventuele bijzonderheden. Heel fijn!

Geweldig!

Heldere communicatie, goede service!

Gewoon goed

Prima bezorging netjes appje wanneer en hoe laat.

Zoals altijd prima

uitstekend

Het berichtje van de bezorgtijd was ineens verdwenen, maar zeer correct werd er vlak tevoren ook even gebeld.

Goede levering

Netjes in het aangegeven tijdslot bezorgd

Frans was fantastisch!

Voor t eerst vlees besteld, en hadden nog veel vragen. Frans heeft de tijd genomen om t allemaal uit te leggen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima met duidelijke app communicatie

Prima en heel fijn dat het aan huis gebracht wordt op de afgesproken tijd en dag.

Gewoon goed!

Mijn hondje is jaren een hele moeilijke eter geweest, maar sinds ik de verse kennel worst geef eet ze iedere dag haar eten. Goede kwaliteit en vers voor een betaalbare prijs! Goede bezorging en duidelijke communicatie.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig aan de deur bezorgd !

Super netjes geleverd aan de deur een appje als het besteld is een appje hoe laat de bezorgen komt ! Wat een geweldige service kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren!!!! Top bedrijf met top producten !!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je wordt goed geïnformeerd hoe laat er bezorgd wordt. En iedereen is vriendelijk

Goede verzorging

Optijd bestellen en geleverd op vaste dag

Prima levering

Netjes een App je voor de tijd dat de bestelling geleverd word

altijd prima bezorging!!

de verzorging is altijd prima en altijd in het aangegeven tijds blok.

Erg goed

Bestelling doen ging snel en geweldige en persoonlijke bezorgservice. Kreeg 2 x bericht over de bezorging: eerst tijdsslot, daarna tijdstip.

• Heeft u verbeterpunten? 2e bericht over bezorgtijdstip iets eerder sturen: 20 min vantevoren ipv 8 min? Geeft ons de gelegenheid terug te lopen als we toevallig net de hond uitlaten.

Ge-wel-dig! Duidelijk en snel geleverd en vooraf een sms over de tijd.

Heel tevreden! Goed vlees en snelle levering!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

App van te voren en dan nog een de dag zelf. Zeeeeer tevreden

Perfecte service!

Komen afspraken na en de meldingen op de dag zelf over aflever tijd is heel fijn en precies.

Gewoon super

Niets op aan te merken,super vriendelijk en de tijd dat ze aan geven er te zijn, zijn ze er ook!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het is geweldig hoe de bezorging is

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Heldere afspraken met netjes op tijd komen.

Perfect optijd

Zeer goed bestellen afspraak maken wanneer ze komen klaar

Goed vlees & goede service

Munnikenweg 8