Altijd keurig op tijd.

Helemaal perfect

Gewoon zoals het hoort!

Wat kan je meer verwachten van een bezorging dan dan dat het klopt? Volgens planning verloopt n verwachting en persoonlijk afgeleverd. Top!

Nvt

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Ik bestel, krijg bericht wanner ze komen. Op de dag zelf hoe laar ze er zijn. Perfect.

Super service

Laten netjes weten wanneer ze komen en helpen mee met tillen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed, volgens afspraak. Op tijd goed geïnformeerd

Helemaal prima

Netjes op tijd volgens afspraak geleverd. Zelfs kort vooraf nog een sms gehad ter info dat de bezorger eraan kwam. Tevreden!

Goed en eerlijk advies!

In de wereld van dierenvoeding is een hoop te vinden. Toen wij overwogen om vlees voor onze hond aan te schaffen werd de wereld nog een stapje groter. Dankzij het eerlijke (telefonisch) advies hebben wij met de juiste redenen onze keuze kunnen maken. Door de snelle levering, de heldere communicatie en het feit dat onze hond super goed reageert op zijn voer zijn wij zeer enthousiast! Een eerlijk en prettig bedrijf, reageert snel en levert kwaliteit.

Goede ervaring netjes geregeld zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd goede service

Efficiënte en snelle bezorging

Het is prettig dat wordt doorgegeven hoe laat de bezorger komt, en dat dit ook nog eens klopt.

Keurig!

Fijne berichtgeving omtrent leveringstijden en wordt ook mooi op tijd geleverd.

Prima bezorging!

Prima bezorging, netjes op afgesproken tijd en vooraf nog een berichtje, super! Bedankt en tot de volgende keer :-)

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goed. Fijne communicatie en op tijd op afspraak. Zeer tevreden

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Goede snelle bezorging. Betaalbare producten

Goede snelle bezorging. Betaalbare producten

Geweldig!

Netjes op tijd geleverd, je ontvangt van te voren een appje. Goed verpakt en honden vinden het heerlijk@

Super fijn

Op de dag zelf nog een app met daar in de tijd van aankomst. Super fijn!

De beste service die ik ken!

De beste service die ik ken. Van te voren heel duidelijk aangegeven wanneer de bestelling geleverd zou worden, en wat de beste optie zou zijn als ik niet thuis was. Toen ik niet thuis was netjes de bestelling bij de deur gezet. Helaas zijn de zakken door iemand meegenomen/gestolen. Er is direct contact met me opgenomen om een fijne manier te regelen om alsnog de twee zakken voer te krijgen (binnen diezelfde week zelfs!). Enorm begripvol en warme mensen. Dank voor jullie service en fijne producten!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld. Goede communicatie !

Fijn dat er via whatsapp een bericht verstuurd wordt 15min voor aankomst. Zo kun je de bezorger ontvangen en kan het vlees meteen de diepvries in.

Altijd goed geregeld

Word altijd netjes optijd(tussen het tijdschema) geleverd er word ook altijd netjes via de mail beantwoord en is Whatsapp gereageerd op het verhaaltje wat ik stuur ivm mijn vrouw gewoon helemaal top

Goed hoor

Ze zijn niet te beroerd om de hele bestelling te veranderen omdat me hond tegen iets niet ken

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Perfecte bezorgservice, heel erg goed!!

Ik kreeg een dag voor de levering netjes een persoonlijk bericht met daarin het tijdstip van levering vermeld. Daarbij de vraag dat wanneer het niet uitkomt ,wat we dan anders kunnen afspreken. Ik was blij verrast door deze persoonlijke benadering. De levering kan daardoor niet mis gaan. Heel erg netjes!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Afhandeling van het bestelde was prima in orde en daarna nog heel netjes duidelijke informatie over het tijdstip van afleveren zelfs met de mogelijkheid om nog contact op te nemen. Erg tevreden

Niet in het tijdsbestek bezorgd

De dag ervoor een bericht gehad met een tijdsbestek van tussen 11:00 uur en 12:30.. ik mijn planning daarop aangepast zodat ik om 11:00 uur thuis zou zijn.. is de bezorger er al om 10:30 uur en heeft het voor het hek neer gezet.. vol in de zon! Ik was altijd heel erg tevreden maar hier slaan ze de plank toch echt mis!

• Heeft u verbeterpunten? Afspraken na komen

Helemaal perfect

voortreffelijke service

Al mijn bestellingen zijn tot nu toe op tijd geleverd. Kwaliteit van verpakking is top. Ze zijn nog bevroren dat ik ze alleen in de vriezer hoef te leggen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs