Mijn honden zijn helemaal gek op kivo vlees

Het vlees ziet er super goed uit en mijn honden vinden het heel lekker en voor al de gestoomde vlees zijn ze hier helemaal gek op als ik het vers een keer vergeten ben uit de Vrieser te halen en is ook makelijk om mee te trainen

Geweldige service!

Heel erg goed voer, mijn honden reageren er fantastisch op. Makkelijk te bestellen, wordt bij je aan huis gebracht. Ideaal. Ik wil nooit meer anders!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit vlees, volgens afspraak bezorgd door vriendelijke medewerkers.

Makkelijk te bestellen en zekerheid over bezorging met altijd een Whats app bericht van tevoren. Tot in de woning afgeleverd door correcte / vriendelijke mensen. Wel weer een stukje duurder geworden.

Prima , netjes geleverd

Aanbevolen! Correct bedrijf in levering en communicatie

Geweldige afspraken www bezorging.

Uitstekend geregeld!

Duidelijkheid wanneer er bezorgd wordt en netjes verpakt

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Van te voren weet je al welke dag. Mail Dag van te voren op 2 uur nauwkeurig, sms 10 min van te voren exacte tijdstip, sms En dan zetten ze het ook nog voor je neer waar je wilt.

Top bedrijf

Top bedrijf, goede kwaliteit van vlees, snelle levering en aardige bezorgers/sters

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne ervaring met het bezorgen en communiceren wanneer ze het vlees komen brengen.

Altijd keurig op tijd!

Tijd wordt vooraf geappt!

Het vlees is echt diep gevroren ( ik heb al anders mee gemaakt bij een ander merk) en zeer vriendelijke bezorgster ik zou zeggen ga zo door.

Zoals afgesproken geleverd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Er word altijd duidelijk een tijds indicatie gestuurd wanneer de bezorging is. Als dit eerder of later word krijg je netjes een berichtje. Vind de service heel fijn. Aardige mensen. En zou hier altijd blijven bestellen. Hond doet het super op het vlees, en is qua prijs zeker niet de duurste.

Super service

Super service en onze hond eet het heel goed Smakelijk op

• Heeft u verbeterpunten? Prima zoals het is

Altijd vriedelijk en meedenkend als je niet op het tijdstip thuis bent. Heel goede SERVICE.nu

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit fijne bezorging.

Vlees is van goede kwaliteit, goed diepgevroren en de bezorging altijd op tijd en beleefd.

Alles is top geregeld

Ik ben zeer tevreden over het gemak waarmee je de bestelling kan plaatsen, en de hond is er gek op, en ziet er geweldig uit, ik overweeg zelfs om een keer een worst aan t snijden op een verjaardag......

super

levering perfect en vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer goede service en goede prij kwaliteit verhouding

Erg fijne bezorgservice. Via website is het erg makkelijk te bestellen. De bestelling wordt met een koelwagen thuis gebracht en je krijgt een melding wanneer ze komen. Erg prettig allemaal.

Netjes op tijd bezorgd

Ik ben netjes geholpen aan de telefoon toen ik een vraag had over mijn bestelling.

Puik. Duidelijk wanneer geleverd wordt. Bezorgers erg vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaringen

Alleen maar positief.

Prettig en snel contact. De melding wanneer de chauffeur te verwachten is, is superfijn.

Super fijne bezorgdienst.

Geen opmerkingen, alles fijn geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bezorging is goed, zitten wel veel kruimels in de zak.

De laatste tijd zitten er veel kruimels in de zak.

• Heeft u verbeterpunten? Zorgen dat er minder kruimels in de zak zitten.

Duidelijke tijdsafspraken die worden nagekomen!

Duidelijke tijdsafspraken die worden nagekomen!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs