Voor het eerst wat besteld bij jullie zou verwachten een klein gebaar voor de nieuwe pup als was het maar een klein botje of mini knuffel als welkom. Als nieuwe klant misschien een tip voor jullie verder netjes bezorgd en een apje van te voren

• Heeft u verbeterpunten? Ja zoals boven beschreven.

Prima service!

Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je een bericht via WhatsApp hoe laat de chauffeur de volgende dag langs komt.

Binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Vriendelijke chauffeur.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service en alle bestelde artikelen keurig bezorgd.

Ik ben erg tevreden over de bezorgservice. Steeds werd ik goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering was netjes op het afsproken moment. Ook waren alle bestelde producten keurig verpakt en was de bestelling compleet. Bezorgster was erg aardig.

• Heeft u verbeterpunten? nee geen verbeterpunten.

Super levering. Krijg dag van te voren nog te horen welke tijdstip ze langs zouden komen.

Super super en eerlijk

Hond at het voer niet kreeg een nieuwe doos en deze eet mijn hond wel

• Heeft u verbeterpunten? Blijf zo door gaan

Duidelijke communicatie.

Prima geregeld.

Je wordt als klant goed op de hoogte gehouden wanneer je het voer kan verwachten.

Goed geregeld.

Bestelling is op juiste tijdstip geleverd en werden goed op de hoogte gehouden van tijdstip levering.

Super goede service

Fijn dat de communicatie zo helder is!!

Alles prima geregeld!

Je wordt goed op de hoogte gehouden, wanneer de bestelde producten ongeveer bezorgd worden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Echt super fijn! De appjes van te voren de vriendelijkheid echt top!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Word altijd keurig geleverd. Ook krijg je een berichtje wanneer ze komen, super handig. Toppie

Mijn 2 hondjes smullen van het vlees,ze vinden het heel lekker.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goed optijd en vriendelijk

Heel prettig dat jullie vlak van tevoren aangeven dat jullie eraan komen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super makkelijk te bestellen en prima bezorgservice

Geen minpunten ontdekt

Snel en goede communicatie

Het bestellen was simpel en door het sms van de bezorger, hoefde ik niet de hele dag thuis te gaan zitten wachten. De bezorger zette alles netjes in de gang en was vriendelijk. Dit was mijn eerste bestelling bij kivo. Mijn hond is dol op de brokken en haar droge huid is enorm opgeknapt zonder dat ik haar extra olie moet geven. Dus mij volgende bestelling zal weer bij kivo zijn

Keurig

Goede service d.m.v appje de exacte tijd! Ook de interesse in onze nieuwe aanwinst was leuk :)

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd leveren volgens duidelijke afspraak.

Altijd bericht wanneer het voer geleverd wordt. De chauffeur geeft altijd bericht op de dag zelf wanneer hij er is. Altijd stipt op tijd volgens afspraak. Top!

Punctueel en heel vriendelijk

Voor de eerste keer bij KIVO brokken besteld voor onze ruwharige teckel Freddie. Spannend dus. De chauffeur was heel punctueel, precies op tijd zoals is afgesproken en uiterst vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd vriendelijke bezorgers. Heel fijn dat je up to date wordt gehouden met wanneer ze precies aan de deur staan. Altijd top ingepakt en komt helemaal bevroren en verzorgt aan. :) Vlees zelf is ook echt super. Voor het eerst eet mijn hond haar bak zonder falen helemaal leeg. Kan echt de stukjes bot er in terug vinden. Alles buitenom de kennelworst ruikt super fris! Kennelworst zelf ook heel mooi alleen een apart luchtje. De snacks zijn ook super en een goed tussendoortje om tussen de twee maaltijden in te overbruggen. Groenteworst wordt ook erg gewaardeerd, evenals de sardiene olie en schapenvet. Hondje eindelijk minder last van haar allergieën en huidklachten, en heeft veel betere ontlasting zonder winderigheid. Normaal elke paar maanden ziek met overgeven maar nu echt nergens meer last van gehad.

Zeer correcte en punctueel

Nu 2 keer besteld en beide keren perfect conform afspraak

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd vriendelijk en Obiwan en Maggie vinden het ook altijd leuk als ze het voer komt brengen.

Prima Service, netjes op tijd. Goed geregeld allemaal

Klantvriendelijk

Altijd klantvriendelijk! Punctueel en behulpzaam. Zeer tevreden. Bedankt voor de goede service.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs