Altijd mooi op tijd geleverd, goede communicatie

Prima bedrijf

Snelle levering.

Snel geleverd, de hond is dol op het vlees. Hij poept veel minder dan van de brokken en de poep is mooi stevig.

Fantatisch

A: perfecte producten B: zeer snelle levering zoals door jullie vermeld. C: van de voordeur zo de vriezer in. D: geen gedoe zelf naar de dierenwinkel te gaan.

• Heeft u verbeterpunten? Nee, alles perfect

Mooi op tijd en vriendelijk.

Top geregeld

Ik heb hele fijne ervaring met de KIVO bezorgservice, het bestellen en de aflevering is echt top geregeld

• Heeft u verbeterpunten? Nee

De bezorgafspaken worden correct nagekomen

Op tijd!

Heldere communicatie, zeer vlotte levering

Heel fijn dat tijdstip van levering bijna op de minuut af klopte. Duidelijke afspraak!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

TOP

Keurig op de afgesproken dag en tijd

Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden middels de app

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je word altijd netjes op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling gebracht wordt. Alles word netjes afgeleverd. En altijd met een lach!

Redelijk tevreden

Wij zijn redelijk tevreden maar heb nu 2x gehad dat ze toch eerder bij ons huis waren dan de afsp. Nu krijg je wel een app maar moesten daardoor wel gelijk afbreken waar we waren

Geweldige service!!!

Uitstekend!

Communicatie en afspraken worden zeer goed nagekomen. Deze keer netjes bij de buren bezorgd!

• Heeft u verbeterpunten? Mogelijk bellen ipv sms

Goede service!

Krijgt netjes een sms met de tijd wanneer ze komen nette service heel tevreden over het vlees!

Ze zijn op tijd, alles is goed verpakt en de bezorgers zijn vriendelijk.

Wanneer je hebt besteld, krijg je van te voren duidelijk een bericht wanneer ze komen leveren. De site is overzichtelijk en alles is goed verpakt in een doos.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service En op tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en kwaliteit voor een redelijke prijs

Gevarieerd aanbod. Goede prijs kwaliteit verhouding en fijne service.

Elke keer weer prima

Geweldige service!

Ruim van te voren kreeg ik te horen wanneer ze het voer kwamen brengen, omdat ik mogelijk niet thuis was, heb ik contact opgenomen. Na kantoor uren gewoon bereikbaar en meedenkend in oplossingen. Al met al zeer tevreden! En de honden ook.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden. Je wordt van tevoren keurig ingelicht door middel van een appje En ze waren nog mooi op tijd ook

Prima! Altijd op tijd. Goede afspraken

Het hondeneten is prima. Fijn dat er altijd iets af te spreken is over de bezorging. Goed inpakken en neerzetten werkt heel goed. Gewoon supergoed geregeld.

Was een ruiling Echter zonder problemen geregeld

Zeer Goed

Vriendelijke medewerkers, goede communicatie aangaande de levering

• Heeft u verbeterpunten? nee

Munnikenweg 8