Goed voer voor onze hond, op afspraak aan de deur afgeleverd, wat wil je nog meer, top!

Onze labrador Zorra van bijna 10 krijgt al vanaf het begin Kivo. Prima voer tegen een goede prijs. We kochten dit altijd bij een dierenwinkel in de buurt, maar door onze verhuizing kon dit niet meer. Kivo Bezorgservice is echt een uitkomst. Elke maand krijgen we een nieuwe voorraad gewoon aan huis geleverd. Wel zo makkelijk. We worden goed op de hoogte gehouden hoe laat ze ongeveer leveren en dat gaat altijd goed - dus je hoeft er ook niet de hele dag voor thuis te zijn. Heel fijn. Wij zijn heel blij met deze service van Kivo :-).

Top afhandeling!

Duidelijk proces, aan verwachtingen voldaan qua bezorging.

Super service

Ik werd iedere keer netjes op de hoogte gehouden van waar de chaufeur zich bevond. Perfect.!

Keurig altijd op tijd.

Zoals hierboven

Zeer nette service

Goede voeding. Hond vind het heerlijk. Word netjes gebracht met een gekoelde bus. Word meermaals op de hoogte gehouden over de bezorg tijd.

Erg slecht

Ik moest meer dan twee weken wachten en zelf een email sturen om de status te weten.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien meteen een email na de bestelling met een mogelijk oplevering

Prima op tijd, zelfs sms vlak vooraf

Kreeg tijdvak waarin bezorgd werd vooraf en nog sms vlak voor aflevering. Ideaal!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd , gekoeld en altijd vrolijk afgeleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Bezorging wederom perfect op tijd en goede service!

Bezorging was wederom perfect, op tijd en met een appje vooraf zodat je precies weet wanneer de chauffeur langs komt.

Uitstekend!

Ik ben zeer tevreden over Kivo bezorgservice!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Prima.

Een wattsap bericht vooraf. Keurig op de tijd die is aangegeven. Vriendelijk personeel.

Hele goede service

Hele fijne bezorgservice altijd netjes op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goedkoop! Fijne service en goed contact

Prima aangekondigde levering

Op de dag van bezorging keurig een sms'je ontvangen met tijdvak. Uitstekend

Geweldig service en meedenkend

Geweldig bedrijf, hoge kwaliteit, klantvriendelijk en meedenkend. Zeer aan te bevelen.

Ik ben zeer tevreden

Alleen telefonisch was ik een beetje onvriendelijk behandeld ik neem aan dat het door de drukte kwam maar wat levering betreft ben ik zeer tevreden en kwaliteit is top

• Heeft u verbeterpunten? Telefonisch wat vriendelijker

Goed!

Goed!

Snelle levering.

Prima verpakt, vriendelijke bezorger.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service door prettige berichtgeving

Duidelijke website, goede vermelding van de bezorgdagen. WhatsApp dag van tevoren met tijdindicatie en op de dag zelf nog een WhatsApp met gerichte tijd. Echt heel fijn. En bezorgd wat we besteld hebben en nog steeds diepgevroren. Top.

• Heeft u verbeterpunten? Nee, alles is gewoon goed.

Hij meldde net van te voren nogmaals dat hij in aan tocht was

Super snelle en nette levering

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je levering

Fijn overleg welk bezorg moment handig is. Heel fijn, snelle service!!

Super service

Topservice en altijd op tijd

Zoals verwacht.

Prima service en zoals beloofd. Duidelijk en helder.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super flexibel en goed bereikbaar!

Vriendelijk en zeer goed voer.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs