Zeker aan te raden

Snelle levering duidelijke informatie en op afgesproken tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Uitstekend!!

Elke keer weer de bezorging super goed geregeld. Er wordt goed gecommuniceerd wanneer en hoelaat de bestelling gebracht wordt of als er bijzonderheden zijn. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ga zo door!!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top geregeld, zeer tevreden over de bezorging

Ik ben zeer tevreden over de bezorging, Vanaf de bestelling tot aan de deur echt top

Droog voer

Alles prima! Je word goed op de hoogte gehouden met bezorg tijd.

Van bestelling tot levering - alles perfect geregeld!

Duidelijke uitleg in de webshop bij alle producten, je krijgt netjes een mail en voor de levering kreeg ik niet alleen een tijdsindicatie (van slechts 1,5 uur), ik kreeg van tevoren ook nog 2 appjes dat hij onderweg was met een nog kortere tijdindicatie en de 2e met de precieze tijd van leveren. Alles was nog diepgevroren, en de bezorger was ontzettend vriendelijk!

Altijd een goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van levering

Super service met een strakke planning.

Super goeie ervaring met de levering van Kivo. Hele goeie berichtgeving door middel van een appje, en goed verpakt geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top service en ook precies duidelijk wanneer hoe laat, heel fijn!

Top, snel en accuraat!

Super service

Je word snel geholpen en laten via een app weten hoelaat de bezorgen komt . Super service

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Bezorging op maat, geweldig!!

Helaas was ik niet thuis in het tijdvak van bezorging, op mijn verzoek toch neer laten zetten op specifieke plek. Eenmaal thuis stond het pakket met flink extra bubbel isolatie keurig waar ik had gevraagd het neer te zetten. Fijne communicatie, perfecte bezorgservice. Was elke bezorgdienst maar zo.

Snel en topvoer!

Fijn voer en vers voor de hond,

Altijd netjes en op tijd

Communicatie super en alles netjes verpakt en op tijd bezorgd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede, menselijke, service !

Goed geregeld

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede communicatie over de bezorging

goed en netjes geregeld

goed en netjes

Goede contact

Honden houden van de verse vlees

Heel goed geregeld

Door het gebruik van WhatsApp is de bezorging uitstekend te volgen

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima.

Prima. Alles liep zoals het moest.

Super!!!

De website is overzichtelijk en bestellen is makkelijk te doen. Voor mijn honden heb ik eindelijk voer gevonden die ze graag lusten en wat ze goed kunnen verdragen wat terug te zien is in hun vacht en ontlasting. De bezorgservice is echt heel erg netjes en er wordt duidelijk aangegeven in welk tijdsvak er bezorgd wordt. En er is wat leuks en extras voor mijn nieuwe pup toegevoegd om te proberen zodat dit getest kon worden en ik dus daar enkele producten van zal bestellen gezien mevrouw dit erg smakelijk vind. Als aandachtspunt zou ik bij de vers vlees rollen vermelden dat deze in een bak in de koelkast bewaard moet worden als ze geopend zijn in verband met bloed lekken. Dank jullie wel!

• Heeft u verbeterpunten? Lekkage aangeven zoals hierboven beschreven.

We bestellen al een tijdje bij kivo .. en levering is altijd prima en goeie service !

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie en optijd geleverd

Perfecte levering.

Had nog nooit van uw organisatie gehoord, totdat iemand mij daar op werkzaam maakte. Het was een besteller van Post.nl. Heb uitvoerig uw programma tekeken, wat mij enorm aansprak. Heb meteen een kleine vriezer besteld en bij uw een bestelling geplaatst voor 30 worsten. Deze werden conform uw opgave geleverd en daar was ik zeer blij mee. Nu kan ik tenminste een maand vooruit en hoef niet steeds naar een verkooppunt om 10 worsten te halen. Al met al, u heft er een nieuwe klant bij. met vriendelijke groet, H.G.Kroon

• Heeft u verbeterpunten? nee, alles perfect

Super service! Makkelijk te bestellen. Veel smaken. Netjes verpakt en ze houden je keurig op de hoogte via app. Volgende maand bestellen we weer!

Uitstekende service

Aflevermoment wordt ruim tevoren via WhatsApp doorgegeven. Spullen zijn keurig verpakt. Erg netjes en betrouwbaar.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs