De levering is op tijd. Je krijgt vooraf een berichtje en het is goed verpakt. Prima levering

Altijd vriendelijk en optijd.

Ik wordt op de hoogte gehouden hielaat ze de volgende dag komen. En op de dag zelf 10/15 min vaste voren nog een appje ben er bijna. Vlees altijd keurig verpakt en goed bevroren.

• Heeft u verbeterpunten? Soms iets extra om te proberen misschien. En meer keuze in goede snacks voor de honden

Snel en goed

Vond t goed, alleen lastig dat ik van meerdere mensen bericht krijg dat ze t komen brengen en ook andere mob nummers. Dit verward me..,liefst 1 mob.nr.

• Heeft u verbeterpunten? Zie bovenste bericht

Echt geweldige service. Superfijn vlees voor de hond.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Extra handig zijn de appjes waarin wordt aangegeven wanneer de bestelling komt en is afgeleverd :-)

• Heeft u verbeterpunten? Nee

gewoon top

goede service heel vriendelijke mensen communicatie is echt heel goed ik blijf vaste klant

Kwaliteit en service

Kwaliteit van het vlees is top. Daarbij zijn er veel verschillende smaken, zodat mijn meisjes elke dag wat anders eten. En de service van de thuisbezorging vind ik geweldig. Mvg Margot Dost

Uitstekend!!!!!

Duidelijk en zeer vriendelijk. Daar kunnen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen. Voor de bezorging een bericht met tijdsvlak waarbij je nog kan aangeven of de tijd uitkomt. Vriendelijke chauffeur die je ook nog een berichtje stuurt als hij onderweg is naar de woning. Al met al een aanrader

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit, keuze en prijzen. Vriendelijke bezorger, duidelijke communicatie over het tijdstip van afleveren

Altijd goed!

Goede service!

Gemakkelijk

Het kan enkel een beetje makkelijker met bezorgings informatie maar verder was de service uitstekend.

Snel en netjes geleverd

De bestelling wordt altijd snel en met voorafgaand persoonlijk contact geleverd. Heel inzichtelijk en volgens afspraak.

Prima producten en nette levering

Prima producten en nette levering

Puntueel

Geen enkel min puntje

Goede communicatie

Top.

Super vriendelijk!

Heel prettig en kregen ook een goede uitleg. Super vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Levering was supersnel en compleet!

Levering was supersnel en compleet!

Makkelijk is het wattsapp contact

Komt na wat er belooft wordt, top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestelde vrij laat (de middag van te voren. Daardoor was mijn bestelling niet meegekomen. Daar kwamen ze zelf achter. Ik kreeg bericht dat ze het die middag nabezorgden. Om 17.00 uur stonden ze op de stoep met een gratis snack erbij voor de hond als excuus voor de misvatting. Heel tevreden.

Netjes optijd

Bezorger was netjes op tijd en stuurde via whatsapp wanneer hij zou komen.

Prima bedrijf met goede service en correcte levering

Goede service als je vragen hebt wordt je altijd correct beantwoord en is er meest wel een oplossing. Ben erg tevreden over het bedrijf erg vriendelijke mensen

Nu voor de 2e x besteld en weer op tijd en netjes geleverd! Met een sms-je vooraf

Vaste bezorgdag op vrijdag en altijd op tijd! Netjes geappt toen de spullen werden afgeleverd. En net jes verpakt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Dinsdag voor 12 uur plaats ik mijn bestelling. Krijg die dag een appje wanneer ze komen en de dag erna word het bezorgt.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs