Keurig op de hoogte gehouden wat betreft de levering. Zeer te spreken over de werkwijze.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Lieve mensen, houden je goed op de hoogte van de levering én niets is hen te veel!

Zijn dik nte vreden.

Zijn dik te vreden.

Fijne service

Je krijgt een dag van te voren een berichtje. En de dag van levering ook een berichtje! Het voer ziet er goed uit. En mijn puppy vind het heerlijk.....

Oprijd zoals afgesproken

Prima geregeld

Ok

Goede service, hoge kwaliteit

Goede service, netjes aangegeven wanneer ze komen leveren. Product hoge kwaliteit!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Heel betrouwbaar

Met het verse vlees was ik al bekend maar fijn het goede contact over de levertijd. Heel praktisch

Super snel bezorgd na bestelling geweldig.

Het was de eerste keer voor mij dat ik kivo besteld heb nadat we van de fokker een zak meegekregen hadden.heb opgezocht waneer de bezorgdag was een dag ervoor voor 12 uur besteld en de volgende dag keurig netje binnen de tijd die gestuurd hadden bezorgd kivo is voor mij een blijvertje.

Nette communicatie

Goed op de hoogte gehouden van levering.

Kei goed , niks op aan te merken

Levering precies op tijd , top

Altijd goed

Puik

On time

Helemaal top

Helemaal top geregeld, keurig op tijd en perfect geregeld met berichtjes etc. Super tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes geleverd en de communicatie is echt super, vooral de appjes van te voren is echt perfect klasse

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Duidelijke communicatie top service

Niks te klagen

Tijden werden netjes doorgegeven en bestuurder was erg beleefd.

Altijd super goed

Bestelproces makkelijk, gevarieerd assortiment, goede communicatie wat betreft de bezorging en bezorger altijd zeer vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Wellicht geen of minder bezorgkosten

Prima geregeld. Aankondiging van bezorgen en op tijd bezorgd. Heel fijn dat ik grootverpakking, 15 kg, niet zelf naar boven hoef te sjouwen. Na paar dagen zie ik de vacht van mijn hond verbeteren. En ze vindt het reuze lekker.

Super service

Heel goede service. Dag van te voren kreeg ik een appje hoe laat de bezorger kwam. Top!

Klasse

Iedere keer keurig netjes en op tijd

Precies op tijd... en zijn ze eerder dan krijg je op tijd bericht met het juiste tijdstip

Geen aan of opmerkingen

Super fijn dat ik een mail krijg, met de tijd wanneer ze aan de deur staan.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs