Netjes via app geïnformeerd hoe laat het bezorgd werrd

Goede ervaring!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goed voer en de bezorging ging ook uitstekend

In het weekend besteld en maandag meteen afgeleverd!

Weer goed!

Het is persoonlijk en super geregeld iedere keer weer! En de hond is ook blij met het gezonde en lekkere verse eten.

Super geregeld!

Snel en keurig geleverd. Updates over de bezorging via Whatsapp, kortom perfect

Correct geleverd

Op tijd en vriendelijke bezorger

Snelle en juiste levering. Goede communicatie over de tijd van aankomst.

Altijd een berichtje welke tijd het gebracht wordt, heel goed

netjes

echt netjes , er werd sms gestuurd smorgens en vlak voor aankomst ook weer hoe laat hij of zij precies voor de deur stond egg super

• Heeft u verbeterpunten? nee

Goed geregeld! Je wordt middels app goed geïnformeerd over het bezorg-moment. 10 minuten vooraankomst nog een app-je. Keurige, vriendelijke mensen. Helemaal top!

SNEL en makkelijk

Fijn dat het ook afgehaald kan worden. Staat altijd snel klaar na bestellen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bestelproces verliep makkelijk, alle producten op voorraad en na bestelling netjes deze in de mailbox ontvangen. Bezorging verliep zonder problemen. Kregen vooraf een mail met tijdsindicatie en op dag zelf een sms met levertijd.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Goede en fijne service

Gewoon netjes en uitstekend

Goede uitstekende service Goede info Netjes geholpen En perfecte bezorging

Erg goed

Ik krijg van te voren bericht wanneer iets geleverd wordt. Komen op geplande tijd bestelling brengen.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Geweldig service

Wij zijn zeer tevreden met de Kivo bezorgservice. Bestellen via de website gaat erg gemakkelijk. Vervolgens krijg je een appje met hoe laat de bezorger er gaat zijn. Heel erg prettig. Wij blijven zeker bestellen!! Kwaliteit is ook super!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn het bericht dat je krijgt hoe laat ze komen afleveren

Perfecte service

Wederom fantastisch!!!

Alweer een zeer vriendelijke, klantvriendelijke dienstverlening/bezorging. En met natuurlijk kwalitatief geweldige producten (maar anders zou je niet online Kivo bestellen). De bestelde fresh bucketdoos was per ongeluk vergeten bij de levering. Maar een paar minuten naar mijn mail hierover kregen we alle excuses en de belofte dat ze deze meteen zouden opsturen (met een heerlijke gratis snack voor onze Pippie). En .... we hebben de doos natuurlijk al in huis. Dank.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Uitstekende communicatie en volgens afspraak.

Heldere communicatie over bezorgtijd via app en SMS.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het tijdvak klopte niet met de daadwerkelijke bezorging

Prima geregeld, bezorging verliep netjes. Alleen was van tevoren aangegeven dat er tussen 18.00 en 19.30 bezorgd zou worden. Ik kreeg om 16.40 al een SMS dat ze er binnen 10 minuten zouden zijn. Gelukkig was ik net terug van de wandeling met de hond.

• Heeft u verbeterpunten? Iets meer tijd tussen SMS en bezorging zou fijn zijn.

goede service

In aanvang zou ik het op gaan halen, maar toen bleek dat dat in Rotterdam hebben ze het zonder problemen aangepast. Fijne en prettige samenwerking.

Ik werd goed op de hoogte gehouden via what’s app, zowel de dag van te voren als op de dag zelf. De bezorging ging vlot en de bezorgster was zeer vriendelijk.

Super correcte bezorger netjes op de afgesproken tijd geleverd. Kreeg nog netjes een kwartier van te voren een sms dat ze er aan kwamen binnen een kwartier echt top service

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs