Top bezorging!

Geen enkele opmerking nodig.

Goede ervaring

Duidelijke site, levertermijn per regio wordt nagekomen. Je wordt netjes op de hoogte gehouden dmv een mail en whats app bericht.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en op tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? Misschien meer opties in leveringsdagen

Prima voer en prima bezorging!

Nette levering.

Het was netjes verpakt. Mooie en duidelijke bestelbon.

Fantastische service

Leuke aardige man, die het pakket super overhandigde.

Persoonlijk en goede service

Zeer tevreden over de gang van zaken betreft de levering van Kivo Petfood. Dit was voor ons de eerste bestelling. Netjes geholpen en ook erg persoonlijke service.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien wel handig om een zakelijk Whatsapp account aan te maken (in de toekomst).

Goeie communicatie en op tijd

Kivo zorgt er middels e-mail en whatsapp voor dat het bezorgmoment tot op de minuut nauwkeurig wordt aangegeven. En als er eens een klacht is over een product wordt hier uiterst correct op gereageerd. Top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke communicatie en keurig op tijd.

Uitstekend!

zeer goeie communicatie over de levering en signaal vlak daar voor.

prettige bestelwijze. Duidelijke verpakking met veel info. correcte manier van plannen en bezorgen via app en signaalfunctie met een app 5 minuten vóór levering.

Super geregeld

Fijn en goed geregeld

Fijne bezorging

De dag ervoor en op de dag zelf duidelijke whatsappjes over wanneer de bezorging er zou zijn. Precies 17.00 uur wat er afgesproken was stond meneer voor de deur. En omdat het erg zwaar was heeft hij het even in de deur gezet. Op gepaste afstand! :)

Positief.

Fijn dat de tijd van langskomen wordt aangegeven. Fijn dat zowel kantoor als bezorger goed bereikbaar zijn. Voelt menselijk

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne persoonlijke service. Op tijd een melding wanneer er geleverd wordt. Vriendelijk geholpen.

Superrr

Heel correct Kreeg op tijd berichtje hoe laat chauffeur kwam

Super !!

Keurig geleverd, duidelijke werkwijze.

Heel fijn

Goede bezorgservice en fijne kwaliteit!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn dat je een app krijgt wanneer ze komen en krijg de dag van aankomst netjes een bericht hoe laat ze er zijn dus geweldige service

Super!!

Dag voor levering berichtje met tijd dat het werd afgeleverd, goed verpakt, top service, ga hier zeker weer bestellen

Geweldig! Wij zijn super blij.

Ik kocht het voer sinds de geboorte van onze hond via een verkooppunt in Doetinchem, maar deze hielt er ivm ziekte mee op. Ik heb wat anders geprobeerd maar onze hond kreeg allergie vlekken. Na beetje speuren zag ik kivo bezorgservice online ik had op dinsdagavond besteld en verwachte niet gelijk de volgende woensdag de dag dat Gelderland aan de beurt was mijn brokken, maar de woensdag erop kreeg ik keurig op tijd van te voren aan gegeven via mail en sms de brokken onze hond en wij zijn ontzettend blij hij eet weer en de vlakken trekken al weg hij likt minder echt geweldig eindelijk ons vertrouwde kivo voer weer. Hoop dat we nog lang via jullie mogen bestellen ben er erg content mee.

• Heeft u verbeterpunten? Mss iets sneller een mail nadat ik besteld dat je weet ik zit goed kreeg pas mail toen bijna geleverd werd. Maar dat was week later ik begon te twijfelen heb ik zomaar 112,- over gemaakt meestal krijg je na bestelling online bevestiging via de mail

Top service!

Ik ben erg enthousiast over hun service! Ik schrijf normaal geen reviews maar ik vind dat Kivo er 1 verdiend heeft. Met advies kan je bij hun terecht. Ze helpen je goed en geven duidelijk aan wanneer ze de producten komen leveren. Als mijn pup goed gaat op hun voer hebben ze er een vaste klant bij!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie vooraf en conform afspraak geleverd

Goede kwaliteit en super bezorging

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en duidelijke service. Ook snelle levering. Echter werd er aangegeven dat de bezorger er tussen 16:30 en 18:00 zou zijn, waar ik rekening mee hield ivm werk. Echter waren ze er om 15:30 al waardoor het even voor de voordeur geplaatst moest worden.

• Heeft u verbeterpunten? Communicatie leveringstijd

Levering super op tijd

Mijn levering was zelfs ietsje te vroeg. Mr ik kreeg netjes een smsje met de tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goede kwaliteit en service!

Kwaliteit van het vlees is uitmuntend. Duidelijke bezorg datums op de site en er word duidelijk gecommuniceerd over het tijdstip van bezorging.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs