Top service!

Ik ben erg enthousiast over hun service! Ik schrijf normaal geen reviews maar ik vind dat Kivo er 1 verdiend heeft. Met advies kan je bij hun terecht. Ze helpen je goed en geven duidelijk aan wanneer ze de producten komen leveren. Als mijn pup goed gaat op hun voer hebben ze er een vaste klant bij!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke informatie vooraf en conform afspraak geleverd

Goede kwaliteit en super bezorging

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en duidelijke service. Ook snelle levering. Echter werd er aangegeven dat de bezorger er tussen 16:30 en 18:00 zou zijn, waar ik rekening mee hield ivm werk. Echter waren ze er om 15:30 al waardoor het even voor de voordeur geplaatst moest worden.

• Heeft u verbeterpunten? Communicatie leveringstijd

Levering super op tijd

Mijn levering was zelfs ietsje te vroeg. Mr ik kreeg netjes een smsje met de tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goede kwaliteit en service!

Kwaliteit van het vlees is uitmuntend. Duidelijke bezorg datums op de site en er word duidelijk gecommuniceerd over het tijdstip van bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging top service!

Snelle bezorging,en dik tevree!

Netjes en op tijd bezorgd.

1e keer besteld en laten bezorgen. Netjes bericht hoe laat het pakket gebracht zou worden. Netjes op tijd en vriendelijke bezorger en netjes verpakt en bevroren.

Niets op aan te merken.

Alles volgens afspraak en keurig op tijd

Duidelijk,correcte en vriendelijke bezorging

Producten worden volgens afspraak op een goede manier afgeleverd. De baasjes en de hond zijn hier erg blij mee!

Niet besteld

Geen idee bestelling geannuleerd

Goed van tevoren aangekondigd. Precies op tijd.

Fijner is als er een precieze afspraak gemaakt kan worden. Nu was het niet mogelijk.

• Heeft u verbeterpunten? Er kon geen precisie afspraak gemaakt worden.

Geweldige bezorgservice!

Hele fijne service. Vaste bezorgdsten en super hoe je op de hoogte wordt gehouden door de chauffeur wanneer ze komen bezorgen! Nogmaals een aanrader en een geweldige bezorgservice!

Prima.alles goed gedaan

Voor herhaling vatbaar

Uitstekend!

Zeer correct en vriendelijk!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Vriendelijke bezorgster en op de aangegeven tijd. Heel fijn!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk aangegeven bezorgtijd en duidelijk tijdsvak. Bezorger was iets te vroeg maar erg vriendelijk en correct.

Nette vriendelijke bezorging

Alles netjes verzorgt

Super goede onlinewinkel

Elke bestelling verloopt vlekkeloos. Altijd een goede aflevering en ruim van te voren bericht welk tijdstip bestek de chauffeur het komt afgeven. Ik ben super tevreden!

Uitstekende service

Goede communicatie, levering volgens afspraak.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Kreeg keurig bericht over de bezorgtijd, op de dag zelf, een app dat de chauffeur er aan kwam, dikke pluim.

Alles is prima geregeld.

Keurig en correct

Netjes bericht en op tijd afgeleverd!

Super service!

Fijne service, goede producten, perfect op tijd.

Geweldige service

Ik geef al jaren kivo aan mijn Zwitserse witte herder. Ik zag deze bezorgservice en heb het uitgeprobeerd. Het is uitstekend bevallen. Je weet precies hoe laat het gebracht wordt. En je kunt altijd tot 1 dag voor de vaste bezorging nog bestellen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs