Goeie kwaliteit, zou geen ander aanvevelen

Goeie kwaliteit, zou geen ander aanvevelen

super, geweldige service

fijne correcte communicatie en geweldige service, ga zo door daar kan menigeen iets van leren

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes geleverd en optijd super dienstverlening!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede kwaliteit en betrouwbare verzorging

Ik heb een keeshond genaamd Yuki die erg kieskeurig is met voeding. Hij is nooit zo dol op brokken, dus dan valt er al veel af. Ik heb hem een tijd vers vlees van de supermarkt gegeven, maar na een tijdje reageerde hij hier ook niet goed op. Veel darmklachten en andere merken later ben ik KIVO tegengekomen. Ik had een paar rollen besteld als test en hij is er helemaal dol op. Hij springt en rent zodra het etenstijd is, omdat ie het zo lekker vind. Het vlees ruikt ook niet vies, eigenlijk heeft het geen geur. Andere merken die ik heb geprobeerd hadden dit probleem wel. Het ziet er helder en vers uit. Hij eet meteen z'n bak leeg als ik Yuki eten geef. De bezorging is betrouwbaar en duidelijk. Op de website staat al duidelijk vermeld wanneer ze in jouw provincie bezorgen. Je krijgt netjes een dag van tevoren een appje rond welke tijd ze langskomen. Dit is altijd ongeveer een tijd van 1,5 uur. Dus tussen 12.00 en 13.30 bijvoorbeeld. Je hoeft dus niet de hele dag te wachten. Op de dag zelf krijg je een sms'je als de tijd "zeker" is. Dan zeggen ze bijvoorbeeld dat ze rond 13.00 komen. Kortom, ik ben tot nu toe erg blij met de kwaliteit en de service.

goede communicatie en bezorging

Duidelijk wanneer bezorger komt, daarnaast een vriendelijke bezorger.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Kan niet beter

Goed assortiment, snelle en betrouwbare levering. Altijd vriendelijk en uitstekend voer!

Duidelijke communicatie en binnen tijdvak geleverd.

Kivo

• Heeft u verbeterpunten? Jammer dat niet alles uit het gehele assortiment te bestellen is

Iitstekend

Uitstekend, zelfs als je niet thuis bent wordt er speciaal folie om de dozen gedaan. Altijd netjes op tijd. Super service, ik neem KIVO, zeer goed voer voor onze hond.

prima bezorgservice.

Prima, De viervoetige huis genoot is er erg blij mee!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op de afgesproken tijd worden de bestellingen bezorg. Vriendelijke bezorgers.

Fijn, duidelijk en goed overleg.

Prettig en overzichtelijk

Top, bezorgservice.

Er wordt vantevoren een appje verstuurd met het tijdsblok wanneer je de bezorger kunt verwachten. Daarna krijg je nog een appje met de verwachte tijd. Heel duidelijk. En zelfs indien er niemand thuis is kun je dit aangeven en dan wordt het vlees speciaal verpakt waardoor het bevroren blijft.

Uitstekende service

Zeer goed afgestemde levering en altijd op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima kwalitatief en op tijd.

Top bedrijf

Uitstekend!

Levering is altijd op tijd en het product is precies wat we nodig hebben voor onze hond. Onze fokker raadde ons jullie aan toen we onze puppy adopteerden en we zijn nu al twee jaar trouwe klanten en dat zullen we waarschijnlijk ook blijven.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd keurige bezorging

Keurig verzorgd de bestellingen

goede service

goede levering en op de afgesproken tijd

Prima op tijd

Je weet welke dag ze bezorgen en krijgt de dag ervoor een tijdvak. De dag zelf nog een SMS vlak voor de bezorging. Heel goede service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie, je weet precies hoelaat de bezorger voor je deur staat,, vriendelijk

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd netjes op tijd geleverd

Het was even wennen om op tijd voor jou regio te bestellen maar als je dat eenmaal gewend bent en op tijd besteld is het er altijd netjes op de aangegeven tijd Ook krijg je soms nog een berichtje van de chauffeur dat hij er bijna is. Top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

onze honden vinden het erg lekker!

We hebben 3 verschillende honden een hele kleine pup, een 8 jarige bernersenne hond en een oude pincher maar er is voor iedere leeftijd lekker vlees. De puppy brokjes voor de kleine zijn veelte hard die kan ze niet bijten en dat geld ook voor de snacks. maar we hebben dan ook maar pup van 1 kg dus daar kan het voer weinig aan doen.

• Heeft u verbeterpunten? kleinere zachtere brokjes voor de allerkleinste

Top bezorging

Op het moment van de bezorging was ik niet thuis. Werdt van a tot z op de hoogte gehouden. Via WhatsApp kreeg ik een foto met bewijs dat het hondenvoer was afgeleverd in mijn brievenbus.

stipt op tijd

tijd wordt vooraf aangegeven en daar houden ze zich ook aan, zo zit je niet nodeloos te wachten

Goede communicatie, snelle levering

Duidelijk wanneer er geleverd gaat worden en hoe laat ongeveer. Snelle levering

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs