Zoals gewoonlijk: prima producten en service!!

Zoals zo vaak eerder: prima producten en geweldige service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Peefecte service. Ik kreeg de avond van te voren een tijdsplanning doorgestuurd. Een half uur voordat ze er waren kreeg ik een appje. Onze hond (dwerg kees) vind het verse puppy vlees heerlijk. Het is super klein gesneden. Dus ook ideaal voor kleine hondjes. Onze hond had problemen met z'n darmen we hebben daarom het supplement schapenvet&olijolie erbij besteld. Hij heeft voor het eerst sinds lange tijd geen last meer van pijn aanvallen van de darmen.

Snel en perfecte levering

Ondanks de slechte weersomstandigheden toch precies op tijd bezorgd!

Wat een service!!! Nederland gaat gebukt onder een pak sneeuw, code rood en onze bestelling is gewoon bezorgd! Complimenten aan de bezorgster Brenda

heel goed

Krijg een dag van te voren een berichtje in welk tijdvak ze komen. Op de bezorgdag krijg je een berichtje met een tijd ongeveer. Heel goed geregeld.

Alles perfect!

Snelle bezorging, soepele communicatie en geweldig voer. De pup smult er van!

Goede service, precies op tijd

Goede service precies op tijd

Altijd netjes geregeld

De diepvries pronkten zijn goed en netjes verpakt. Goed bevroren en belangrijkste de hond vind ze erg lekker.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De service was top.. op tijd een app wanneer ze komen bezorgen.

Super goede service

Zelfs in de sneeuw en gladheid werd er bezorgd! Verder krijgen we netjes een appje met de tijd een dag van te voren en op de dag zelf ook nog een!

• Heeft u verbeterpunten? -

Gewoon top

Tor in de schuur voor de diepvries neer gezet...toppertje Frans

Super service!

Goede service en je wordt op de hoogte gehouden via de app wanneer er geleverd wordt en klopt altijd precies!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Appje op tijd en super service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zoals altijd alles weer prima geregeld

Super service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd perfect op tijd geleverd

De communicatie over de levering is uitstekend en als extra service kan het vers vlees aanvullend worden verpakt

Uitstekende service

Overzichtelijke site en mooie producten. Super dat ze het zelf komen bezorgen!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Als "gewoonlijk" uitstekend. Top service, steeds weer !!

Deze mensen maken er een sport van om elke keer weer de hoogste waardering te verdienen kan niet beter !

Top service!

Directe communicatie, correct en supervriendelijk en in overleg is alles mogelijk!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Erg goed!

Super, keurig op de afgesproken tijd! Handige reminder via app/sms.

Supergoed!

Alles netjes op tijd, vantevoren apje Zeer tevreden

Goede prijs kwaliteit

Makkelijk te bestellen, houden zich aan de afspraken.

Kan niet beter!

Altijd heel communicatief en precies wat ze zeggen qua tijd

Snelle reactie op bestelling, verLoop en levering =TOP

Website duidelijk met voldoende info, betaling makkelijk. Eerst n apje gehad met bezorgdag en iets voor levering nog een dat hij er aan kwam. Top geregeld

Goede kwaliteit en levering

Goed geleverd, ook door alvorens een bericht te sturen wanneer de bezorger komt.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs