Super vriendelijk en snelle service.

Super snelle levering en super klantvriendelijk .

Super service!

Zijn al aantal jaar vaste klant en chauffeur Frans heeft altijd een goede zin en onze honden zijn dol op hem. Frans zet alles keurig in de berging en desgewenst ook in de vriezer. Heldere communicatie en Frans geeft aan wanneer hij er aan komt. Het vlees is van goede kwaliteit en de keuze is erg divers, erg gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Onze honden zien er topfit uit, mooie vacht, levendig speels. Zoek niet langer verder, bij Kivo bezorgservice zit je goed!

zeer goede service

alles precies als belooft op de site

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

ik weet bijna tot op de minuut wanneer de bezorging plaats vindt.

de bezorging laat niets te wensen over. prima!

Nettjes snelle levering

Zeer te vreden goede communicatie omtrent levering ! Snel bezorgd en goede kwaliteit eten

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd keurig alles op tijd

Altijd goede service

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima levering

Altijd keurig geleverd op de afgesproken dag, wordt op de hoogte gehouden mocht het iets later worden via de app. Product ziet er altijd goed en fris uit, dus wij zijn tevreden klanten.

Topservice

Mooi op tijd bezorgd, aardige bezorger!

Geweldig!!

Je krijgt meerdere appjes, over hoe laat of ze komen. Zelfs 10 minuten vantevoren nog. En ontzettend aardig ook nog eens. De dag van bezorgen staat vast, dmv de provincie waar je in woont. Ik kan het iedereen aanraden!! Een dikke 10!!!

Bezorging zoals het hoort

Dag van tevoren krijg je een tijdslot te horen van 1,5 uur - wat je in overleg kunt aanpassen - en men komt vooraangekondigd met een SMS op tijd aan. Daarnaast met vriendelijke glimlach wordt het tot in huis bezorgd.

Punctueel

Nog nooit geen klachten gehad, wordt altijd netjes op de aangegeven tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima en op tijd

Op tijd en zorgvuldig Coronaproef.

• Heeft u verbeterpunten? Geen bezorgkosten bij grotere bestellingen

Gewoon netjes afgeleverd

Eerste keer en omdat mijn vrouw MS heeft en ik werk,word het gewoon netjes geleverd zoals ik gevraagd had

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zoals elke x top snelle service

Top service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service, geen andere woorden voor!

Ik heb geen negatieve ervaring hiermee!, je krijgt vooraf netjes een appje/ smsje met een tijdsvlak waarin ze langs komen, en 10 min voor ze er daadwerkelijk zijn krijg je nog eens een berichtje! Kortom echt top!!

Prima geregeld

Ik heb 4 Siberische Husky's die in conditie moeten blijven. Het voer van Kivo is daarvan een noodzakelijk onderdeel. Het bestellen en afleveren gaat uitstekend. De diepgevroren worsten zijn zo verpakt dat ze een tijdje buiten de vriezer gehouden kunnen en zo de tijd kunnen overbruggen van het bezorgen en het opslaan. Ik bestel altijd 30 worsten tegelijk, helaas geeft dit geen extra korting.

• Heeft u verbeterpunten? Korting bij grotere aantallen

Goede communicatie voor de levertijd, klopt tot op de minuut, super vriendelijke bezorger

Goede service! Onze teckels houden van Kivo!

NA

• Heeft u verbeterpunten? Misschien extra bezorg dagen voor elke provincie?

Keurige service echt top

Keurig bedrijf

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig geleverd en op tijd

Erg goed

Aardige meneer. Goede service. Prettig dat je van tevoren gebeld wordt

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en prima hondenvoer.

Goed!

Levering volledig en netjes op tijd.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs