was voor eerste keer.

goede kwaliteit vers voer. Onze familiehond was er erg blij mee, in no-time was zijn etensbak volledig leeg! alle produkten in handige verpakking.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goed voor elkaar bij Kivo

Dikke 10

super

Altijd keurig geleverd . goed diep gevroren en altijd goede communicatie met betrekking tot levering.

Gewoon altijd goed

De bezorging is gewoon altijd goed geregeld! Ik heb nog nooit iets geks meegemaakt! De communicatie is perfect! Monique Zandstra

perfect

Ik ben al een aantal jaren klant en de levering is altijd goed en precies in het afgesproken tijdslot.

Betrouwbare bezorging

Altijd netjes vooraf gemeld hoe laat ze komen bezorgen

Zeer goede communicatie. Alles klopt. Kopen zonder zorgen

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Netjes op tijd altijd volgens afspraak

Makkelijk en goede communicatie

Er is goede communicatie omtrent de bezorging (via Whatsapp). Erg fijn! Bezorgdag van één keer in de week is geen probleem, daar houd je rekening mee.

toppers

Heel fijn, mooi op tijd en je weet ook precies wanneer ze komen.

Prima bezorging

Hele goede communicatie. Zakken worden keurig onder overkapping gezet. Je krijgt een app wanneer bezorger komt. Zelf geen gesleep met zware zakken hondenvoer.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie en op tijd geleverd

Mijn vraag bij de bestelling werd meteen beantwoord. Dag van te voren de tijdlijn en op de dag zelf een kortere tijdvak. Echt super.

• Heeft u verbeterpunten? Mis de korting die ik in de winkel wel krijg

Great Service

We have been ordering from Kivo for over a year at least and the service is very consistent. Our dog loves the food and the delivery guys are friendly.

• Heeft u verbeterpunten? It would be great if they offered soft treats for dogs.

Top bedrijf. Goede communicatie

Het is een top bedrijf. Snelle levering. En een goede communicatie

Top bezorgservice.

Duidelijk wanneer er bezorgd wordt en 100% betrouwbaar.

• Heeft u verbeterpunten? Neen

Prima volgens afspraak geleverd

Producten goed verpakt en prima en netjes afgeleverd. Duidelijke communicatie over de bezorging en aflevering.

Dikke prima

Dag van te voren een berichtje met tijdsbestek en tot nu toe altijd binnen dat tijdsbestek komen leveren. Bezorgers zijn altijd vriendelijk. Kwa assortiment had ik gehoopt dat er meerdere kleinere worstjes/porties van smaken waren. (Heb twee hondjes onder 5kg) en zo’n grote worst is eigenlijk echt niet praktisch maar met wat creativiteit loopt dit nu maar soms moet ik het weg gooien omdat het niet op komt. De hondjes vinden de worsten heerlijk, het is een goede overgang geweest van buddy’s puppyvoer naar deze worsten kwa structuur lijkt dat op elkaar!

super

altijd op tijd altijd compleet

Perfecte service

Bezorgers zijn behulpzaam en erg vriendelijk.

Keurig op tijd en zeer vriendelijke man

Snelle en betrouwbare levering

De laatste keer kreeg ik bericht dat er heel vroeg werd geleverd en het pakje werd bij de poort neergezet omdat vanwege het vroege tijdstip er niet werd aangebeld. Naderhand kreeg ik een foto met het bericht dat het pakje was afgeleverd en waar het stond.

super goede service

netjes op tijd geleverd en berichtjes via sms over het tijdstip, super service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bezorgservice is geweldig,je weet welke dag dat ze komen,tussen welke tijd ze komen en 10 minuten van tevoren krijg je nog bericht dat ze er zo zijn,top.En niet te vergeten de vriendelijke chauffeur/bezorger die aan de deur komt,super.

Altijd op tijd

Na enkele leveringen, kan ik niet anders zeggen dan dat ik volkomen tevreden ben. 1 dag voor levering een bericht met de tijdspanne. Vlak voor de werkelijke bezorging nog een App dat de bezorger er bijna is. Al het vlees prima bevroren. Ik ben blij met de bezorging vanuit Kivo.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig app-ie over tijd van leveren.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs