Erg handig.

Fijn dat de bezorger kort van tevoren meld dat hij er bijna is. Het ging maar om 1 zak kattenbrokken maar ik had ze de volgende dag nodig. Toevallig was dat de bezorgdag!

Word altijd netjes geleverd en ook geen probleem om te leveren op een plek als je zelf net even gauw weg moet, ging allemaal super

Altijd fijn om vantevoren altijd een bericht te ontvangen. Wie er komt en telefoonnummer. Bezorging altijd netjes.

Wordt altijd netjes bezorgd.

Ik vind het een verademing om iets door te kunnen geven aan de bezorger die er ook gehoor aan geeft.

Keurige levering goed product en duidelijke communicatie en stipt op tijd

Uitstekend.

Vooraf netjes geïnformeerd per mail. Vervolgens keurig op tijd zoals beloofd.

Altijd optijd en netjes geleverd

Top service zelfs met slecht weer

Toppie

Top service. Netjes verpakt

Prima geregeld met duidelijk tijdslot

Ik zou de volgende keer zeker weer op deze manier bestellen.

Prima.

Keurig op tijd en vriendelijk.

Snelle en betrouwbare levering van het bevroren kvv. Onze hondjes zijn er dol op

Goede service, maar te duur in verhouding tot kopen in een winkel.

Ik ben erachter gekomen dat de producten, zowel diepvries als droogvoeding van de hond, bij andere winkels veel goedkoper zijn. Ik had verwacht dat als je bij Kivo zelf zou kopen dat de producten dan de laagste prijs hadden. Maar als ik bij de Huisdier Voordeelshop, Animal Center of bol.com Kivo bestel ben ik goedkoper uit. Erg vreemd.

Vriendelijk en snel

Altijd een duidelijke tijdsplanning en behulpzame bezorger!!

Prijs en service is uitstekend en vind ik het belangrijkst. Website kan beter.

Altijd volgens afspraak

Fijne communicatie en altijd goed bevroren vlees. Altijd tevreden over de levering.

Zorgvuldig

Had gevraagd om pakket voor t raam te plaatsen, werd ook gedaan. Als extra service ging hij het inpakken en stuurde een foto. Super service!!

Komen afspraken keurig na

Punctueel en goed geïnformeerd

Tijdslot klopt. Ben je niet thuis dan gewoon de bezorger appen en het komt allemaal goed

Als ik zaterdag avond nog bestel wordt het maandag al bezorgd in onze regio De surves is heel goed. Me hond doet het er ook heel goed op. Wij hebben de zakken met losse vlees blokken van 25 gr van kivo voor hondje van 8 kilo. Kunnen daar elke keer mooi vier blokjes in doosje doen en in koelkast ontdooien

Vriendelijk bezorger

De bezorging gaat iedere keer top. Als er wat is kan je altijd mailen ,bellen , en met de bezorger appe. Ben heel tevreden

Snel bezorging. Goed app informatie.

Zie boven.

Super tevreden

Super tevreden met het vlees en ook met de bezirging !!

Een voorbeeld voor alle anderen.

Goed voer, zeer ruime keuze, fijne website, snel een zeer fijne levering en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs