Prima service!

Keurig op tijd met vooraankondiging.

Heel tevreden!

Doordat er appcontact met de chauffeur mogelijk is, kun je heel goed met elkaar afstemmen, dit werkt erg prettig.

Fijne communicatie,en service

Goede communicatie,en en service. Per mail werd ik op de hoogte gehouden wanneer bestelling werd geleverd Ook op de dag,via chauffeur contact. Met levering . Chauffeur had de bestelling netjes ingeleverd. Had gevraagd,achter de schuur. Daar heeft chauffeur mee gedacht,en mn bestelling in vriezer gelegd,en maakte foto. Heel fijn. Service

Perfect. Vriendelijk, punctueel en goede informatieverstrekking

Bestellen is makkelijk. Bezorg voorwaarden zijn duidelijk. Aangegeven tijdvak bezorging is accuraat en door de updates weer je precies wanneer ze voor de deur staan.

Wordt keurig op de hoogte gehouden wanneer de bezorger komt.

Erg goed!

Super service, enige verbeter punt zou voor mij zijn betere prijzen bij grote aantallen.

WhatsApp vlak voor bezorging . Erg vriendelijke bezorger.

Snel geleverd op afgesproken tijdstip.

Handige service. Brengen diepgevroren vlees en brokken voor de hond aan de deur. Top kwaliteit. Vriendelijk en beleefd personeel.

Prima mailcontact en netjes op tijd bezorgd

Goede communicatie en op tijd leveren. Kortom geweldig

Altijd keurig op tijd / goede vriendelijke service

Altijd keurig op tijd / goede vriendelijke service

Bezorging op afgesproken tijd

In één woord geweldig

Super tevreden !!

Tevreden met kivo en ook met de service! !mijn hond doet het geweldig met kivo!!

Punctueel

Geen op of aanmerkingen. Enkel lof.

Geweldig!

Goede kontakt met De Kivo bezorger en lekker voer voir onze teckel.

Zeer goede service en levering

Werd netjes afgeleverd op afgesproken plek.

Wederom heel goed

Kwaliteit product en dienstverlening: prima

Vriendelijke bezorger

Vriendelijke behulpzaam

Top.

Op de eerste plaats een top product, onze Lobke smlt er iedere dag van. zowel van vers vlees als van de brokjes. En de bezorging van kivo is in een woord voortreffelijk.

Altijd keurig optijd

Perfecte service

Super fijne bezorgers ook altijd, de pup ziet ze graag komen ;) Keurig verpakt en stijfbevroren komen ze het brengen

Komt op een vriendelijke manier afspraken na

De bezorger is een super nette, aardige man. Zeer tevreden over de bezorgservice

Super bezorging!

Super communicatie!

Van te voren kreeg ik uitgebreide informatie over het bezorgtijdstip. Heel fijn!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs