Prima service, niks op aan te merken

Prima service, niks op aan te merken

Altijd goede service

Altijd netjes op tijd na bericht van tevoren. Super vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende service met goed contact

Vandaag mijn eerste levering voor Suus. Fijn dat je van tevoren een appje krijgt hoe laat de chauffeur langs komt en het allerbelangrijkste misschien nog wel dat is dat Suus met smaak haar bak leeg eet.

Zeer positief

Levering is duidelijk wordt goed aangegeven. Goed bevroren en hond vindt t lekker

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Erg fijn dat het product aan huis geleverd word

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

leveren altijd op tijd en zelfs met een kleine tijdwindow die ook altijd klopt daar kunnen een hoop bedrijven wat van leren in 1 woord top.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Helemaal top!

Snelle service en goed contact met de bezorger. Afgelopen keer was ik niet thuis aanwezig toen het vlees voor mijn hond werd geleverd. Netjes ingepakt zodat het koud blijft en veilig neergezet in de tuin.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Een top service waarbij je goed op de hoogte word gehouden en snelle reactie. Goed voer voor een goede prijs!

Gewoon goed

Netjes volgens afspraak Krijg 10 minuten van te voren een appje hoe laat ze voor de deur staan goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

zoals gezegd prima en dat vind de hond ook.

Alles super!

Netjes een melding hoe laat ze kwamen bezorgen. Alles volgens afspraak.

Zoals gewoonlijk:

erg goed!

Nette bezorging

Vriendelijke en zoals afgesproken afgeleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Jammer dat er maar 1x per week kan en pas bij een heel hoog bedrag geen verzendkosten worden gerekend.

Zo als ook de keren hiervoor helemaal top

Perfecte communicatie

Snelle levering en perfecte communicatie

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk, professioneel en op tijd

Ik kreeg een whatsapp bericht met informatie over de leveringstijd. Het ging makkelijk, ik was aan de deur met onze puppy, en de medewerker van Kivo was heel vriendelijk met mij en met de puppy. Goede service. Zeker een aanrader.

hele goede service

top

netjes een app met wanneer te bezorgen.en op dag zelf ook nog appje met precieze tijd.enigste punt dat de andere bezorgservice van kivo goedkoper is met zijn producten.

Top geregeld, heel gied op de hoogte gehouden.

Hele goede bezorgservice!

Super vlees en altijd correcte levering top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Een bezorgservice waar veel andere bezordiensten een voorbeeld aan kunnen nemen.

Super geregeld! Daags van tevoren kregen we al een bericht met een richtlijn bezorgtijd. En zelfs nog de mogelijkheid om het tijdstip nader af te stemmen. Op de bezorgdag nog een bericht kort voor het bezorgmoment. Vriendelijke, correcte bezorger, die duidelijk zelf ook hondenliefhebber is.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je weet altijd welke dag ze komen, een dag van te voren wordt een tijdvak doorgegeven en de precieze aankomst ong. 10 min voor de levering. Perfect, spullen worden neergezet waar jij ze wilt, netjes verpakt. Ik vind dat een hele fijne service.

• Heeft u verbeterpunten? Ik zou de website iets veranderd willen zien. Gemakkelijker je vorige bestelling in z’n geheel weer in de winkelpand zetten. En makkelijk uit filteren als je alleen in een bepaalde verpakking (bv 1kg worsten) wilt zoeken.

Mijn ervaring is in een woord: Perfect

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie over afleveren tijdstip

Aflevering avond ervoor aangekondigd, vlak voor levering opnieuw bericht gehad. Top!

Goede levering op tijd

Vooraf duidelijk een aflevermoment doorgekregen en ook exact op tijd geleverd.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs