Ik vind de bezorging heel goed.Je weet welke dag ze komen en krijg ook nog op de dag zelf de tijd door.

Zekerheid over de levering

De bestelling wordt zoals aangekondigd perfect geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het artikel stond niet in de auto

Het artikel stond niet in de auto zou later worden geleverd. ik ben netjes op de hoogte gehouden wanneer het geleverd werd en kreeg er een zak lekkers voor mijn hond bij voor het ongemak. Netjes afgehandeld

Zeer goede ervaring

Perfect service

Trying to find a reliable company which can grant the certainty of a healthy, well balanced food for my dog. After some recommendations by other dog owners I have decided to try. So far, only positive feedback to be given

Heel tevreden met het voer en de service

Onze hond eet sinds drie maanden het Kivo voer. Hij doet het erg goed op, eet met smaak de verschillende soorten vlees, heeft een prachtige vacht en nauwelijks ontlasting. Wat een verschil met de tijd toen hij brokken at. Ook de bezorgservice is uitstekend. Altijd netjes op tijd en vooraf goed gecommuniceerd.

Goede communicatie.

Makkelijk om te bestellen en het wordt op het afgesproken tijdstip geleverd.

Topservice aan huis

Ideaal, eerst een indicatie hoe laat ze komen qua tijdvak en dan nog een keer bericht vlak voordat ze komen. Top!

Weer top!

Voor de 2e keer laten bezorgen... en weer super! Netjes een dag van te voren berichtje met een tijd blok en de dag zelf kun je bellen voor de exacte tijd. Omdat ik bij het plaatsen van de bestelling had vermeld dat we s’ochtends waarschijnlijk niet thuis zouden zijn ivm puppycursus was het extra goed ingepakt zodat het even voor de deur kon blijven staan en niet direct zou ontdooien... dus top!

Top bezorging. Duidelijk met bezorgtijden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk tebestellen komen keurig aan huis Op de dag en dagdeel die aangegeven wordt netjes verpakt allemaal Tevreden zijn we

Op tijd geleverd

Snel online te bestellen en keurig op de juiste dag en tijd geleverd!

Goede verzorging en dienst

Ik werd netjes op de hoogte gebracht door de bezorger over hoelaat ze voor de deur zit staan. En de producten worden netjes ingepakt geleverd.

Geweldig bedrijf

Bestelling altijd op tijd geleverd netjes appie als ze eraan komen. Problemen worden gewoon opgelost

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Mooi een berichtje wanneer het ongeveer bezorgt wordt. En erna een berichtje over de precieze tijd. Top

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super bezorging en klant vriendelijkheid

Prima, altijd op tijd !

Prima , altijd oprijd ! Als ea niet gaat lukken altijd flexibel om andere, beter passend afspraak te maken

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Super service

Super service. Weet precies wanneer ze komen.

Heel erg goed

Levering volgens afspraak. Precies op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Bezorgen netjes op tijd en heel fijn dat je een berichtje binnen krijgt voor dat ze komen bezorgen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd correcte afwerking en levering. Fijn dmv een app op de hoogte gehouden van tijdstip van bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het enige vlees wat mijn hond verdragen kan, verder goede service en fijn dat het de zelfde week nog bezorgd wordt

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Snelle en zorgvuldige levering.

Super!!!

Bestellen en bezorgen is altijd heel makkelijk en goed geregeld! Een echte aanrader!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs