Super service en goede communicatie

Perfecte communicatie omtrent levertijd.

Perfect eten en timing

Het eten is meer als goedgekeurd door Ted en de bezorging was goed geïnformeerd en op tijd....erg fijn!!

Perfecte service

Correct en vriendelijk zeer behulpzaam

Altijd vriendelijk, altijd optijd en altijd alles in orde

Altijd vriendelijk, altijd optijd en altijd alles in orde

super

Ik was onverhoopt toch niet thuis. Laten weten dat het bij de buren afgegeven kon worden. Dit was geen probleem.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Levering op tijd met duidelijke communicatie

De levering was keurig tijdens de gemelde tijdstippen. Ook een app met nader tijdstip vlak van te voren, helemaal top! Hier kan menig bezorgdienst een voorbeeld aan nemen.

Perfect!

Goed op de hoogte gehouden wanneer en hoelaat de bestelling geleverd zou worden en exacte tijd geleverd! Perfect!

Correct, volgens afspraak.

Snelle levering!

Zeer snelle levering en bezorgen geeft ook advies mee voor het bewaren van de producten. De pup is ook erg blij met zijn verse vlees!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service! Ik kreeg zelfs berichtjes op de dag zelf over het tijdstip

Komen hun afspraak na

Mijn ervaring is zeer goed, je krijgt via WhatsApp te horen hoelaat ze op de stoep staan en daar houden ze zich aan

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zoals altijd uiterst tevreden zeer vriendelijke mensen .

Uiterst correct

Snelle reactie op vragen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden v tijdstip waarop de bestelling wordt geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijn dat het vlees voor mijn hond thuis bezorgd wordt op de dag dat het wordt afgesproken. Whatsapp contact is prettig

• Heeft u verbeterpunten? Het zou wel fijn zijn, dat er ook in de middag bezorgd kan worden.

Top, netjes en volgens afspraak geleverd

Nvt

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Betrouwbaar, Bezorgdienst komt op afgesproken tijd. Mensen zijn erg vriendelijk.

Echt een top service

• Heeft u verbeterpunten? Niks

zie beneden

reeds diverse keren zak 15 kgr duck ontvangen. steeds precies op tijdstip - werd enkele minuten voor aankomst gebeld op mijn mobiele. uitstekende service - even eens kompliment voor chauffeur.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed en snel gelecerd, vriendelijke service

Persoonlijke service, op maat..

Altijd heel goed

Altijd netjes volgens afspraak ik was net iets te laat toen wilde ze het al gaan inpakken maar ze heeft op me gewacht om ook nog even naar mijn pup te kijken

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede oplossing toe ik niet thuis was op bezorg moment

Vriendelijk

Super vriendelijk, erg lief voor m’n husky

Keurig op tijd contact gehad met de chauffeur liep vlekkeloos

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je wordt heel goed op de hoogte gehouden.

Makkelijke website. En je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je spullen komen.

De bestelling was op tijd, correct en beleefd

Ik heb elke keer tijdig bericht gekregen wanneer de bestelling kwam en dit klopte ook. De dozen werden bij de voordeur afgeleverd ondanks dat ik bij het bestelbusje kwam. Erg netjes dus.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs