Heel vriendelijk en goede service.

Komt netjes op de afgesproken tijd Levert het vlees netjes af... Persoon is vriendelijk en verzorgd Zou het iedereen aanraden om hier vlees te bestellen

Goede service !

Goede service en precies op tijd geleverd ! Echt een aanrader

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Tot nu toe 1x voer laten bezorgen, ging super! Vaste dag per regio (nu heb ik net wel t geluk dat ik die dag net vrij ben) dag van te voren kregen we een berichtje met tijdblok hoe laat ze er zullen zijn, telefoonnummer van chauffeur voor evt overleg en op de dag zelf een telefoontje voor ‘exacte’ tijd. Erg fijn zodat je niet de hele dag hoeft te zitten wachten.

• Heeft u verbeterpunten? Voor ons niet van toepassing maar als je de bezorgdag zou moeten werken, heb je (voor zover ik dus niet weet) geen andere keus?

volgens afsrpaak en top communicatie

Kivo doet de bezorging volgens afspraak en deze keer was ik vrij laat met bestellen, maar het werd geregeld. Vervolgens krijg je duielijke berichten wanneer ze komen en vlak voor de bezorging nogmaals een bericht en een bevestiging dat het bezorgd is. Prima geregeld!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd goed en betrouwbaar vanaf order t/m ik belevering

Ik ben zeer tevreden hoe kivo werkt. Uiterst correct bedrijf, waren er maar meer van dit soort bedrijven. Heel betrouwbaar vanaf online ordering tot levering en betaling. Prima service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Je weet precies wanneer je de bestelling kunt verwachten en kort voor ze arriveren krijg je nog een berichtje. Zo kan voor beide partijen de aflevering lekker vlot verlopen. Win-win

• Heeft u verbeterpunten? Op dit moment zeker niet

Snel en netjes afgeleverd

snel besteld en net zo snel geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed afgeleverd rn netjes optijd

Betrouwbaar, een aanrader!

Betrouwbaar, van bestellen tot afleveren. Tussentijds terugkoppeling tav voortgang van de order. Menig webshop kan hier een voorbeeld aan nemen. Voor ons geen andere leverancier.

Super fijn bedrijf!

Een overzichtelijke website met fijne porties voer voor onze hond. Ideaal dat het vlees in de vriezer bewaard kan worden. Bezorgservice is ook altijd erg goed! Bezorg adres gaat altijd in overleg, dit kan tot een dag van te voren gewijzigd worden, zijn erg flexibel.

top

Bijna op de seconde levering volgens afspraak! Nogmaals....top! (Dank, Frans)

• Heeft u verbeterpunten? -

Fijn hondenvoer, zeer goede kwaliteit!

En mijn hond is er dol op!

Perfecte service

Snel geleverd, goede en duidelijke communicatie per Whatsapp. Precies op tijd geleverd. Helemaal top!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Op tijd en vriendelijke bezorger

prima! Zeer tevreden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De order werd snel bevestigd, vantevoren op de hoogte gehouden van de leverdag en op de dag zelf rond welke tijd. En werd speciaal ingepakt zodat ik niet apart naar huis hoefde om het in de vriezer te doen. Geweldig gewoon!

Uitstekend!

Goede en duidelijke communicatie en communicatie lijnen. Wat word toegezegd word gedaan, transparant en duidelijk, houdt ik van...

perfect zo als altijd

Super !!!

Duidelijk en keurig op tijd...

goede service!

Heel tevreden met de bezorging.

Betrouwbaar ,qua tijdstip goed geregeld

Super geregeld !!!

Snel en keurig

Het bezorging was snel, precies op aangewezen tijd. Super tevreden

perfekte levering

goede service

goed verzorgd

• Heeft u verbeterpunten? nee

Altijd keurig op tijd

Vriendelijk en zo netjes op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer vriendelijk en fijn bedrijf Super!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs