Prima keurig op tijd,en je wordt goed op de hoogte gehouden

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heb 1 x een levering ontvangen waar de hondjes diarree van kregen. Ook de lucht bij het openen van de worst was verschrikkelijk. 1 telefoontje was genoeg om een hele nieuwe levering te krijgen. Geen discussie alleen begrip. Echt super

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Keurig op tijd en goede service

Keurig voor aankomst nog een berichtje. Hele goede kwaliteit. Prijs is goed . Zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima op tijd en ze belden keurig omdat mijn locatie lastig is te vinden.

altijd goed

Ik bestel altijd bij hun en het is tot nu toe altijd goed!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Kivo snapt hoe je klanten moet bedienen!

Wat een geweldig bedrijf is Kivo. Van bestelling tot levering allemaal goed voor elkaar. Je krijgt een whatsapp wanneer ze de bestelling leveren. Op de seconde nauwkeurig. Fijne service en buitengewoon aardige mensen die voor Kivo werken. Wil je kwalitatief goed voer voor je hond bestel bij Kivo!!

Niets aan veranderen!!

Alles prima!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Erg goede service en contact

Het is er fijn dat er goed contact wordt gehouden over de tijd van de levering.

Geweldig!

Ik vind t een geweldige service dat het vlees ook thuis word bezorgd! Plus ervaar het als heel fijn dat er een what’s app bericht word gestuurd van te voren. En de man die het aflevert is ook heel vriendelijk!

Aardige mensen

Extra service met een glimlach

Mooi op tijd, goede service

Mooi op tijd, goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede afspraak en ruim op tijd

alles rond de levering goed geregeld vooral dat je een appje krijgt hoe laat ze er ongeveer zijn das heel fijn.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top geregeld, goed op de hoogte gehouden

Netjes geleverd, meer dan voldoende op de hoogte gehouden van de levering.

Topservice

Van te voren WhatsApp voor tijdstip. En later ook nog berichtje van koerier. Tijdstip klopt precies.

Keurig op de dag geleverd zoals aangegeven voor Flevoland.l

Moet er zelf aan denken om op tijd te bestellen omdat alleen op dinsdag wordt geleverd. Verder prima!

Uitmuntend

Er wordt goed meegedacht bij het vinden van oplossingen.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Goede en snelle levering!

Super goed geregeld

Het bestellen ging vlot.Bezorger vriendelijk en appt wanneer hij komt, dat is heel fijn.Dus voor mij 5 sterren waard Mvg Marianne Stalman

• Heeft u verbeterpunten? ,1 aandachtspuntjepuntje is dat je geen datum kan aangeven welke maandag je bezorgd wenst te krijgen maar na een mail was dit ook snel geregeld.

Vriendelijk. Goed geïnformeerd.

Heldere informatie. Goed geïnformeerd over de levering. Heel persoonlijk. Prima kwaliteit. Alinda

prima en nette aflevering

Je krijgt een duidelijk tijdblok wanneer ze komen. Het vlees was goed verpakt en nog goed bevroren. Ik zal zeker de volgende keer weer hier bestellen.

Zoals altijd, prima!

Zoals altijd, prima!

Perfect op tijd geven het op de minuut aan hoelaat ze er zijn. Helemaal top

snel en volgens afspraak

levering was snel en volgens afspraak

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heel goed en mooi op tijd,en leuk personeel, dus prima

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs