Niets op aan te merken, echt top en correct.

Keurig en snel. Precies op afgesproken tijd! Top.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Correct op tijd en in orde

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Helemaal top!

Ik kreeg een dag voor bestelling heel netjes een app, hoelaat het ongeveer bezorgt zou worden en op dag zelf ook nog een app met exact tijdstip. Dit is toch helemaal top. Ga zo door!

Geweldig!

Bestelling keurig ontvangen! Door berichtgeving via WhatsApp leverdatum en tijdblok aangegeven en kort van tevoren een berichtje met exacte tijd van levering, helemaal TOP!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Top bezorging

Jullie bezorg service werkt toppie Van te voren krijg je bericht wanneer bezorgen en als de chauffeur er bijna is nog een appje hoelaat het word . Werkt super!!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Mooi op de afgesproken tijd. Klant vriendelijk Goed en netjes

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Top service!

Goede en snelle levering en zeer klantvriendelijk m.b.t. het bezorgmoment.

Eenvoudig bestellen en slimme bezoeging

Makkelijk bestellen en levering netjes via WhatsApp afgestemd. Stuk fijner dan reguliere bezorging en tracking

• Heeft u verbeterpunten? Flexibele bezorging

Goede kwaliteit en vriendelijke service!

Ik bestel maandelijks vlees bij Kivo voor mijn hond en kat en ben elke keer weer enorm tevreden. De website werkt prima en is duidelijk, vanaf 110 euro is de levering gratis en het word snel geleverd (staat duidelijk aangegeven wanneer ze in welk provincie leveren) Je krijgt op tijd een bevestiging en een tijdstip wanneer het bezorgt gaat worden. Altijd hele vriendelijke mensen, top service. Een tip het zou fijn zijn als het vlees en/of snack assortiment iets uitgebreider zou kunnen worden. Voor de kat zijn de snacks toch altijd iets te groot. (bijvoorbeeld gedroogde visjes zijn goed toegankelijk voor katten)

• Heeft u verbeterpunten? Kleinere gedroogde snacks voor katten

prima vlees en dito service

prima vlees en dito service

alleen maar positief

goede kwaliteit vlees , goed contact met de klant , wordt keurig geïnformeerd over bezorgtijden.

• Heeft u verbeterpunten? geen

Keurig sociaal bedrijf

Vriendelijk, meedenkend, goede prijsklasse.

perfect geen op of aanmerkingen

Geleverd volgens afspraak

We zijn tevreden met de levering en de afgesproken conditie van de bevroren vleesworsten (goed bevroren).

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering van product.

Uitstekende service.

Heldere website, snelle reactie en goede bezorgservice!

• Heeft u verbeterpunten? nee

Fijn dat er vooraf een telefoontje wordt gedaan hoe laat ze aankomen, helemaal top!

Prima houden zo

Op tijd, goed gevroren en prettig contact

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het blijft herhaling: geweldig!!

Wederom dus prima: het gemak met bestellen, de secure bezorging en de snelle reactie op een vraag m.b.t. onze hond.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijne communicatie en snelle bezorging

Goede ervaring

Op tijd, behulpzaam, belt even vooraf

Prima bezorging, voor mij op een fijne dag dat ik thuis ben en op tijd

Fijn via whatsapp een bericht, netjes bezorgd

Duidelijk

Klopte precies. Kreeg netjes n berichtje en prachtig op tijd

Kwaliteit zoals je mag verwachten

Wij zijn inmiddels meerdere jaren klant van Kivo en hebben altijd de gevraagde hoeveelheid geleverd gekregen. Altijd goede service. Doet de moeite om het vleespakket extra te verpakken wanneer wij een keer niet op het bezorgmoment thuis zijn. Onze hond is gek op het vlees en wil niet meer anders. Hij is sinds we overgestapt zijn veel beter in conditie en besteed veel minder tijd aan het *****en tijdens onze wandelingen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs