Uitstekend!

Erg vriendelijke bezorgster. Zet het graag voor je in de gang . Sopje een dag van te voren en op de dag zelf hoe laat ze er ongeveer zijn . Super tevreden!

Perfecte bezorgservice

Heel fijn dat je een sms’je krijgt hoe laat de chauffeur er is

Medewerkers heel attent en aardig. Prettig dat zij de tijd doorgeven wanneer de bestelling bezorgd wordt.

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Goede kwaliteit en Super klantvriendelijk en Goede service

Dit adres heb ik gekregen van een bekende. Ik gaf mijn hond vers vlees maar vond het toch wel duur.Bij Kivo is het een stuk voordeliger en een goede kwaliteit. Ik vind het ook gemakkelijk dat het thuis bezorgd word.Zeer tevreden.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Vooraf app welk tijdsbestek op de dag zelf komen ze op de precieze tijd wat is doorgegeven

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima service, niets op aan te merken

Afspraken worden nagekomen en communicatie is duidelijk. Vriendelijke medewerkers.

Prima, snelle service

Eerste keer gebruikt voor onze nieuwe pup, Maar alles echt perfect . Levering, afspraak , vlees - prima in orde

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Gewoon uitstekend , zoals altijd.

Goede bezorginfo, super bezorger.

geweldig

HEEL ERG GOED!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Wordt goed op de hoogte gehouden

Prettig dat ik goed op de hoogte wordt gehouden wanneer en welk tijdstip de bezorger komt.

Super goed!

Altijd netjes van te voren een apje dat er de volgende dag bezorgd wordt. Op de dag zelf een kwartier van te voren ook nog met de levertijd. En die man is supervriendelijk en behulpzaam. Werkelijk fijn om zo geleverd te krijgen. Ook keurig bevroren telkens. Chapeau

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Precies op tijd de juiste bestelling vriendelijk afgeleverd

Bestelling op dinsdag vóór 12 gedaan, woensdag in huis. Door vriendelijke bezorgster precies op tijd afgeleverd. Zeker aanrader.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Het wordt snel afgeleverd. De bezorgers zijn super leuk en mijn hond geniet van het eten.

zeer goed

Perfecte service.

Al een paar jaar bestel ik vlees en brokken bij Kivo bezorgservice Krijg netjes een appje wanneer het wordt bezorgd en vlak voordat ze komen ook nog een keer. Altijd vriendelijk en nog nooit een verkeerde bestelling gehad. Ga zo door.

top service

goede prijs en goede producten

Betrouwbaar

Makkelijk bestellen, snel af te ronden. Goede en correcte levering

gewoon goed

besteld, krijgt netjes een berichtje dat de bezorger er om 9.10 is en dat is dan ook zo. daarbij had ik (nog geen ervaring met vlees) ook vlees besteld voor volwassen honden en hierover belde ze netjes op dat ik dat niet aan onze pup mocht geven, ik kon het retourneren, dat is pas service.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Top service beter kon niet!

Zowel bestellen als bezorgen geen super goed!

Erg fijn ook dat ze app sturen met tijd ,

Honden zijn er dol op, keurige levering,erg fijn het berichten hoe laat ze er zijn , In een woord top

Altijd goed

En weer een goede ervaring. Altijd op tijd

geweldig

mijn 1ste bestelling bij jullie gedaan en ben zeer tevreden over t product en de manier waarop jullie contact hebben met de klant

Prima geregeld allemaal

Op de site staat de bezorgdag duidelijk vermeldt. Een avond van te voren krijg je bericht met een richttijd. Half uur van te voren nog een bericht dus heel duidelijk allemaal. Top geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden. Altijd op tijd en vriendelijke mensen

Zeer tevreden. Altijd optijd en vriendelijke mensen

Snele levering, super goed gecommuniceerd

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs