Beleefd en snel geleverd

Zeer vriendelijke behulpzame bezorger en keurig op de aangegeven tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zeer vriendelijke bezorger absoluut een grote aanwinst voor uw bedrijf.

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Uitstekend!

Foutloos, uitstekend verpakt, prettig contact, levering altijd binnen de afgesproken tijdslijn met als extra service een bericht van verwachte aankomst voor daadwerkelijke bezorging, kortom een fantastische dienstverlening!

Hele vriendelijke bezorger

Ik kreeg de dag voor de bezorging keurig een WhatsApp wanneer het voer ongeveer bezorgd zal worden. En op de dag zelf weer een WhatsApp met exacte tijd. Goede service en een hele vriendelijke bezorger.

snelle levering , aardige bezorger . Als 't op is bestel ik weer

Helemaal goed

Krijg voor de dag van levering een app hoelaat de bezorger komt. Altijd op tijd.

Top Service

snelle levering. Berichtje van te voren hoe laat levering . Vriendelijke bezorger

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Mijn bestelling was snel en goed geregeld

Mijn bestelling was goed en snel geregeld daarbij wilde de bezorger ook de zak met hondenbroden binnen zetten voor mij

Uitstekende service

Op de afgesproken tijd bexorgd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Voor de eerste keer, top

Bestelling gedaan, daarna een mail met de lever datum, daarna een app met de tijd, super geregeld ☀️

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd met het rondbrengen vd bestelling

Vrijdags besteld en maandag de levering. Toppie. En altijd een berichtje hoe laat ze komen.

Netje op de hoogte gebracht van levering. Dag ervoor, en voor moment van levering ook nog. Helemaal prima!

Helemaal goed!

Ik vind het heel fijn dat een dag tevoren de bezorgtijden gemeld worden en ook nog een bericht op de dag zelf. Super service en bezorging

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bezorger was vriendelijk en gaf optijd de tijd door en kwam ook op de afgesproken tijd.

Geweldig!

Afspraak is afspraak, op tijd leveren, goed verpakt en keurig een app van de bezorger wanneer hij er is.

Uitstekende service

Erg goede service, heel persoonlijk en fijn.

Top bezorging

Verbaasde me dat het persoonlijk werd bezorgd, was echt top oa door de goede bezorgcommunicatie via whatsapp :)

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Heldere communicatie, die er aan bijdragen dat je niet onnodig lang thuis zit te wachten.

Dag van te voren een mail met tijdsvak dat er bezorgd wordt. Half uur van te voren de bijna De precieze tijd dat ze voor de deur staan. Vriendelijk en mee denkend als je niet thuis bent. Echt top

perfecte en punctueel bezorgd

fijn dat de kivo bezorgt kan worden, niet dat gesjouw, super blij met jullie

Goede bezorging

De bezorging is prima en via app goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Kunnen veel bezorgdiensten een voorbeeld aan nemen!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service er is altijd wel een oplossing voor te vinden wordt netjes afgeleverd cijfer 10

uitstekend

uitstekende service