Snel, met goede communicatie

ik vindt het prettig dat je bericht krijg van tijdstip levering

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Altijd vers vlees voor onze hond van Kivo. Wordt altijd op vaste dag bezorgd.tijdstip aangegeven. Kan op aanvraag Folieplastik erbij krijgen voor de vakantie. Kan iedereen Kivo aanbevelen,!!

Prima geregeld

Goede communicatie en volgens afspraak geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super bezorgservices en altijd stipt optijd met top kwaliteit hondenvoer

Gewoon optijd en goede service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Frans heeft zelf de rollen in de vriezer gedaan toen wij er niet waren.

Geleverd op de aangegeven tijd en zeer vriendelijke bezorger

Dikke prima

je weet op de minuut zo'n beetje hoe laat de levering wordt bezorgt Niks op aan te merken.

Heel Goed

Vriendelijke dame, was een probleem om bij ons in de straat te komen, was helemaal opgebroken. Keurig afgeleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

geweldige vrolijke bezorgservice en netjes aan gegeven welke tijd ben echt super te vreden

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Bestelproces van begin tot eind tot in de puntjes verzorgd!

Gemakkelijk te bestellen. Hierna wordt je keurig netjes op de hoogte gebracht wanneer en in welk tijdvak de bestelling geleverd wordt. Ongeveer 10 min voor de levering nogmaals een bericht mbt de exacte levertijd. Super! Complimenten!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Een hele goeie en punctuele bezorging van en mooi product!!

Makkelijk te bestellen dierenvoeding, die vervolgens op tijd en vooral goed aangekondigd bezorgd wordt. En de hond is er blij mij !!

Super goede bezorging

De bezorging was uitstekend

Zeer goede service

Goede ervaring en goede service, altijd duidelijk van te voren een berichtje!

• Heeft u verbeterpunten? Vlees brengen met een koelwagen soms is het al iets ontdooit.

Super service!!! En zeer goede levering!!!

• Heeft u verbeterpunten? Nee!

Bestel al een hele tijdverspilling vlees en zelfs een dag van te voren besteld? Wordt netjes afgeleverd. Als je niet thuis bent, pakken ze het extra in. Even aangeven via de app en geregeld. Echt top!

• Heeft u verbeterpunten? Andere bewaardoos aanbieden, waar 2 rollen makkelijker inpassen als ze nog bevroren zijn

Super service.

Altijd op tijd !

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

wordt goed op de hoogte te houden qua tijdstip wanneer ze komen vriendelijke bezorger!!!

Geweldige service

Super service, masai vind t vlees heerlijk

Top bedrijf

Super duidelijke bestel site, goede thuis levering.

Superservice

App gekregen met de tijd. Geweldig

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Hele goede service

Als ik een bestelling heb gedaan krijg ik de dag ervoor een appje met de globale bezorgtijd voor de dag erna. Op de dag zelf krijg ik nog een appje met de definitieve tijd van die dag. Als we niet thuis zijn belt de chauffeur met mijn man zodat we de poort open kunnen doen. Erg goede service dus..

super geregeld zoals altijd

Vriendelijk en snel