Prima! Zelfs op Koningsdag geleverd.

Prima informatie verstrekking over wanneer en hoe laat geleverd wordt. Vriendelijke bezorgster.

• Heeft u verbeterpunten? Meerdere bezorgdagen in Limburg

Heldere communicatie en goede levering

Product is van goede kwaliteit. Voor wat betreft de levering: je wordt goed op de hoogte gehouden van dag en tijdstip van levering!

Optimaal in communicatie en flexibel

Altijd netjes laten weten via de whatsapp hoe laat ze komen en ik vind t ook prettig dat ze t in de schuur willen zetten voor ons omdat we werkend zijn. En daarbij ook een berichtje dat ze t hebben afgeleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Fijn door eigenbezorgdienst thuis bezorgt. Je word op de de hoogte gehouden wanneer de chauffeur er is. Door de chauffeur zelf! Altijd vriendelijk en goede service.

Op tijd aangegeven wanneer, per mail en vlak voor komst, fijne persoonlijke 'overdracht'...

Heel netjes geregeld

Alles is heel netjes geregeld, mooi vlees waar mijn honden dol op zijn. wat ik enkel jammer vind, is dat je verzendkosten moet betalen, ongeacht je bestelling.

• Heeft u verbeterpunten? Bezorgkosten

Perfecto

Super eten voor onze franse bulldog

Goede afspraken levertijd

Duidelijke afspraken via app , vriendelijk mensen die leveren

prima levering

top

zeer korrekt

ben pas een paar maanden klant: voor tweede keer levering ontvangen door chauffeur frans. Ideale tijdsdoorgifte van levering per sms door frans

• Heeft u verbeterpunten? nee

Perfect!

Prima bezorging Krijg op tijd een bericht hoe laat de bezorging is. En dan nog een bericht met de exacte tijd. Top! Ga zo door Kivo!

Uitmuntend

Communicatie geweldig via de app Bezorging nooit te laat Altijd klopt de bestelling Wordt zelf in je vriezer gestopt door chauffeur als je niet thuis bent

Altijd netjes op tijd

Correct

Immer op tijd en zonder fouten

Perfect.

Geweldige communicatie over de bezorg tijd! Kunnen hoop bedrijven voorbeeld aan nemen.

Alex volgens afspraak

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke afspraken waar men zich aan houdt

Van te voren weet je op welke dag wordt bezorgd. De bezorger laat voa enn app weten hoe last hik er is. Heel prettig.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende nazorg van de order!

Kan niet beter.

Top produkten

Ze krijgen al jaren kivo vlees voorheen kocht ik bij Derk in Almere buiten maar nu we verhuisd zijn vind ik het heel fijn dat er bezorgd wordt door jullie in 1 woord TOP

• Heeft u verbeterpunten? Ik zou het heel fijn vinden als al het vlees ook in 250 grams rolletjes kwamen ,ik heb 2 chihuahua,s eten niet zo veel

keurige aflevering op afgesproken tijd

op de minuut af exacte levertijd

• Heeft u verbeterpunten? maar 1 mogelijkheid voor bezorgdag

Netjes een bericht over tijdstip en nette bezorgster

Super goede service

Was zeer tevreden met de bezorgservice. Super fijn de whatsappberichten die aangeven hoelaat ze er zullen zijn. Heb nog nooit zo goede bezorgservice gehad. Ga zeker vaker bestellen, top service!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Levering precies volgens toezegging, met melding vooraf van exacte tijdstip van levering. Vriendelijke bejegening

goede communicatie

goed geregeld