Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Levering is altijd netjes op tijd.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima geregeld zeer goed met bezorgen krijgt een app van de chauffeur en dat is perfect op tijd. Is gewoon in een woord super

• Heeft u verbeterpunten? 100

Snelle levering van een sympathieke medewerker

Goeie communicatie

Meer dan tevreden...

Ik ben uiterst tevreden over zowel de kwaliteit als de prijs en de uitstekende bezorgservice... het is Service met een hoofdletter

Perfecte en nette aflevering

Makkelijk online te bestellen en betalen. Perfecte en nette aflevering.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super gecommuniceerd en netjes op afgesproken plaats neer gezet 👍🏻

Super voer super service

super geregeld!

levering was helemaal in orde en van te voren netjes ene sms of er iemand thuis zou zijn om eventueel een andere afspraak te maken als dat niet zo was. Na levering ook weer ene sms dat het bezorgd was. ERg netjes!

topservice

snelle levering en perfect op afgesproken tijd

Super bezorging

Vorige week voor het eerst besteld. Wij hebben 3 honden een cairn terriër van bijna 14 jaar, een labrador van 7 jaar en sinds kort een havanezer pup van 10,5 weken. De pup kreeg bij de fokker als puppies vlees dus vandaar dat ik het hem nu ook geef. Mijn andere 2 honden eten brokken maar staan te kwijlen naast de pup dus had ik ook voor hun vlees besteld. De oedste 2 krijgen nu dus afwisselend brokken of vlees.

super service

Ruime keuze aan diervoeding. Duidelijke communicatie en een bedrijf wat zijn afspraken nakomt. Bestel hier al jaren.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

perfecte communicatie via Whatsapp.

Ze houden je op de hoogte wat betreft levering. Bij de buren is geen probleem. Aardige en vriendelijke man die het afleverde.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Komt afspraken na, je word goed op de hoogte gehouden en van tevoren gebeld over tijdstip van aflevering

Tevreden

Vriendelijke chauffeur die voer zelfs naar schuur brengt. En duidelijk gek op honden :)

• Heeft u verbeterpunten? Nee

- top service - prima kwaliteit - snelle levering - snelle communicatie - ik had een kleine bestelling maar dit was helemaal geen probleem

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Bevalt ons zeer goed mooi op tijd geleverd!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Zoals altijd uitstekend, mailverkeer, vooraf een bericht hoe laat je ze kunt verwachten, super.

Prettige bezorgster

Handige zo met een bericht vooraf en ook precies op tijd!

Zeer klantgericht👍.

Kan menig leverancier een voorbeeld aan nemen!

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Heel mooie producten en punctuele leveringen

Zeer, zeer tevreden (producten, dienstverlening)

Super goede ervaring

Goede afspraken netjes op tijd geleverd en goede kwaliteit, Men belt hoe laat ze bij je voor de deur staan echt goed geregeld

Super vriendelijke bezorgservice

Altijd op afgesproken tijd en vriendelijke bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

prima producten zegt mijn hond

zeer goede service

Munnikenweg 8