Afspraak is afspraak

Dag vantevoren netjes bezorgtijd doorgekregen en op de dag zelf nog een keer een WhatsApp bericht 15 minuten voordat er werd bezorgd.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

top

goede levering en netjes. het zou leuk zijn als er een spaar programma aan gekoppeld werd (is altijd leuk) en de bezorgkosten gratis vanaf een minder hoog bedrag nu is dat vanaf 115 euro geloof ik

• Heeft u verbeterpunten? bezorgkoste gratis bij een lager bedrag 115 euro is best veel in een keer

Super kwaliteit

Wij hebben al onze honden op kivo vers vlees groot gebracht en daar nog nooit spijt van gehad. Inmiddels hebben we het gemak van de bezorgdienst ontdekt. Super aardige mensen die netjes laten weten hoe laat ze voor je deur staan! Top service !

Duidelijke communicatie

Duidelijk wanneer er bezorgd wordt en er wordt ruim op tijd een verwachte levertijd doorgegeven. Op de dag zelf krijg je een berichtje met een specifieker tijdstip. Zo weet je waar je aan toe bent. Goed geregeld.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Helemaal top! Goede service!

Super geregeld altijd!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Fijn contact Niets is te veel gevraagd Gewoon goede service Ik raad het iedereen aan

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Gewoon goed

Goede service en levering aan huis

geweldig

De dag ervoor een sms van de bezorg tijd en op de bezorg dag zelf ook nog eens. Dat is erg fijn zodat je niet een hele ochtend of middag binnen zit en moet wachten

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke uitleg na nog even te checken hoe het gaat met de bezorgtijden. Vriendelijke bezorger en service tot aan de diepvries.

super service

echt super service . alles wat er gezegt of beloofd word , word nagekomen. de dag v an de levering is bij bestelling bekend , een app van hoe laat ongeveer het gebracht word , en ook nog een app net van te voren hoelaat precies. beter kan in mijn ogen niet . dikke duim en dikke 10

• Heeft u verbeterpunten? nee helemaal niet

Uitstekende service

Komen afspraken na en informeren je de dag zelf ook nog via app. Uitstekende service.

• Heeft u verbeterpunten? nee

Heel erg tevreden

Alleen maar goed

Zoals gewoonlijk prima !

Gewoon goed geregeld!

Top communicatie!

Dag voor levering een app gehad hoe laat ze zouden leveren. Dag zelf ook app gehad dat ze er aan kwamen!

Perfect geregeld

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Uitstekeende bezorging, vriendelijke bezorger

Top service top produkten

In 1 woord TOP

Toplevering

Snel en duidelijk

perfecte service

top bedrijf met levering. zeker Frans doet alles om je te helpen. ook als er iets fout gaat. nogmaals superservice

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Erg fijn dat je van te voren een apje krijgt met de tijd wanneer ze komen. Veel handiger dan via de mail.

• Heeft u verbeterpunten? In het apje stond tijd tussen 13:00 en 14:30. Daar rekende ik op ( ivm diensten op werk). Ze waren al om 12:00 uur bij mij aan de deur. Gelukkig lieve buurvrouw die het vers vlees voor mij bij haar in de diepvries heeft gedaan. Maar dan zou het fijn zijn geweest om nog een apje te krijgen met een wijziging van tijd.

Gewoon top!

Heldere website, duidelijke informatie over bezorgtijden, persoonlijk contact via app en producten waar onze teckel van smult!

• Heeft u verbeterpunten? Ik zou kleinere worsten fijn vinden. Onze kleine teckel eet niet binnen de houdbaarheidsdatum termijn een hele wordt op dus ik moet eigenlijk altijd wat weggooien.

Makkelijk te bestellen en duidelijk wanneer ze komen bezorgen. Zelfs een paar minuten voor ze er zijn krijg je een melding. Een super vrolijke en behulpzame bezorger! En niet geheel onbelangrijk, mijn Oud Duitse Herder Nina vindt het vlees heerlijk!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Supervoer en superservice! Top bezorging.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Site is zeer overzichtelijk en bezorging is geheel volgens afspraak. Kortom Top!

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs