Fijne service

Levering perfect

Jammer dat het alleen op maandag bezorgd kan worden in Brabant.

• Heeft u verbeterpunten? Levering 2x per week

Betrokken en vriendelijk

Dik tevreden

Top bedrijf !!

Geweldige service en geweldig vlees voor ons hondje

Perfect aan huis geleverd

Netjes de bestelde dozen op tijd. Met duidelijk communicatie vooraf.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Super snel en goed geregeld!

Voor de 1e keer besteld en alles super snel en goed verpakt binnen! Top service!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Alles perfect vanaf bestelling tot aflevering

Fijne levering. Houden je goed op de hogogte met hoelaat ze het pakket verwachten te leveren! Helemaal top!

Super goede service.

Ben zeer tevreden over de service die ze geven en de levering is ook altijd goed.

Heel goed!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld , tijdstip word op tijd doorgegeven. En goed verpakt

Komen de afspraken na . Zou wel de chauffeur bijtijds vermelden dat je niet thuis bent 😉 Zodat goed verpakt bij je thuis staat en producten bevroren blijven. Prima en netjes Theo

• Heeft u verbeterpunten? Ja over het niet thuis zijn . Dat de chauffeur op tijd weet dat het goed verpakt moet worden . En niet onderweg het nog moet verpakken

Nette bezorging en altijd op tijd

Ze komen netjes afspraken na en bezorging is zeer netjes

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service! Erg blij mee.

Contact super en je word netjes gebeld als t later word. Ik ben super tevreden over Kivo.ga zo door.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Altijd op tijd en super vriendelijk

Sturen altijd een appje over de te verwachten levertijd. Zijn er ook altijd op afgesproken tijdstip, en super behulpzaam en vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Kivo staat altijd voor je klaar

Uitstekende communicatie, prima produkt. Betrouwbaar.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Productkwaliteit prima, maar bezorging onduidelijk

Prima producten. T.a.v. bezorging niet zo tevreden. Kreeg op zondag een app dat maandag zou worden bezorgd. Als tijd niet schikt, graag melding. Ik stuur een app naar contactpersoon of het bij de buren kan worden geleverd evt. Vervolgens hoor ik niets en staat alles bij de zijdeur.

• Heeft u verbeterpunten? Zie hierboven

Punctueel en vriendelijk

Het bezorgen verliep erg soepel. Ik werd persoonlijk via Whatsapp op de hoogte gehouden van de bezorgtijden. Klein nadeel is wel dat bezorgen op 1 vaste dag is, als je dan niet kan is er een uitdaging. Er werd wel aangegeven dat in overleg met de chauffeur de tijden aangepast konden worden. Ik kon het gelukkig in de winkel van mn ouders laten bezorgen, het is zo stijf bevroren dat het wel even buiten de vriezer kan (hoewel dit zomers natuurlijk anders is).

• Heeft u verbeterpunten? Nog een bezorgdag zou fijn zijn

Super service

Denkt wel mee met de klant. Goed ingepakt, tijdstip netjes aangegeven voor levering.

• Heeft u verbeterpunten? meerderen bezorg dagen zou fijn zijn

Goede aanlevering

De bezorgservice is top. Je word heel goed geïnformeerd over de aflevering. Je krijgt op de dag zelf een whatsap over de aflevertijd. Duidelijk en vriendelijk.

Goede service, snelle levering

Perfecte bezorging

Je moet er alleen rekening mee houden op welke dag er bezorgd word. Dus ver van te voren bestellen.

Hartstikke goed!

Flexibel in bezorgen, goed en eerlijk product, communicatie top!

• Heeft u verbeterpunten? Nre

Positief

Super goede service

Erg prettig dat je van te voren weet in welk tijdsbestek ze langs komen, en op het moment zelf krijg je 15 tot 30 minuten voor tijd een berichtje dat ze er binnen 15 a 30 minuten zijn. De bezorgers zijn vriendelijke mensen.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Al meerdere keren besteld ik kan niet verzinnen wat er verbeterd moet worden het is altijd zoals afgesproken geleverd . PERFECT

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs