Uitstekend!

Goede communicatie, stipt op tijd👍👍👍 Super👏

Je krijgt een dag van te voren een Whatsapp bericht wanneer ze denken te komen (tijdsbestek van 1,5 uur) en de dag van bezorging krijg je ongeveer een half uur van te voren hoelaat hij er is. Erg handig! Omdat het via Whatsapp gaat, is her communiceren makkelijk. Mijn hondjes vinden het vlees erg lekker dus ik blijf zeker bestellen hier

Zeer tevreden.

Je krijgt netjes een mailtje met de tijd wanneer ze het voer komen brengen, ze waren netjes op tijd. Aardige chauffeur een prima service.

Helemaal top!

Je kan ze altijd bellen en houden overal rekening mee Super Vriendelijke mensen 😊

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede ervaring niks mis mee

Zeer tevreden goed vlees en altijd mooi op tijd bezorgd daarvoor bedankt.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

De bestelde zaken werden conform bestelling geleverd. Een berichtje 1 dag van te voren over de aflevertijd is handig en de bezorger was er ook binnen dat tijdsframe.

Goede stipte levering

Goede levering. Een dag van te voren krijg je een tijddeel door wanneer ze komen. Op de dag zelf krijg je een exacte tijd door (1 uur). Levering is altijd netjes op tijd en correct.

Prima.

Op een bezorging na die wat later uitviel dan verwacht nooit klachten gehad.

Super bezorger, heel open en vriendelijk

Duidelijke communicatie, vriendelijke bezorger, goede voeding!!! Mijn Newfoundlander geniet!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam

De eerste bestelling kon nog worden geleverd ondanks het feit dat wij te laat zouden zijn met bestellen. Inmiddels zijn de leverschema´s bekend bij ons.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima, bestelling g op tijd geleverd

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snel contact, goede bezorging waarbij meegedacht wordt

De bestelling is snel geplaatst. Een dag van tevoren bericht gekregen wanneer het pakket bezorgd wordt. Indien dit niet past wordt er gezocht naar een beter passende oplossing.

• Heeft u verbeterpunten? Ruimere mogelijkheden omtrent bezorgtijden.

Uitstekende bezorgservices

Uitstekende bezorgservice en goed contact

Makkelijk en snel!

Duidelijke website, makkelijk bestellen en bezorgen! Top!

Prima ervaring!

Het voer werd op de aangegeven tijd netjes bezorgd en was nog heel diepgevroren ook al was het al avond. Zeer vriendelijke chauffeur. Voor herhaling vatbaar, ik bestel zeker weer, de honden genieten al van het voer!

Top service!

Er wordt optijd aangegeven wanneer de levering komt. Komt de tijd van de levering niet gelegen dan kan er altijd nog contact opgenomen worden met de bezorger voor een ander tijdstip, mits mogelijk.

Goede bezorging

Fijn dat ze per Whatsapp een dag van te voren laten weten wanneer ze langs komen en vragen of we daad werkelijk thuis zijn.

Volgens afspraak

Altijd op tijd vriendelijk personeel

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super handig deze service is tot aan de deur. Kreeg nog een appje van te voren hoe laat ze er zouden zijn. Klopte precies

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Correct, flexibel en vriendelijk!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, kwalitatief goede producten

Goede en snelle service, fijne communicatie en kwalitatief goede producten

Beter kan niet

Uitstekend verwachtingenmanagement, waarbij exact wordt geleverd op de aangegeven tijd, zodat je niet halve dagen hoeft te reserveren om te wachten

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Vlotte levering en vriendelijk bezorger

Zie boven

Munnikenweg 8