Gewoon goed

Lekker op tijd, aardige chauffeur, diep gevroren worsten. Gewoon goed

• Heeft u verbeterpunten? nee

Prima en altijd netjes op tijd bezorgd

Zoals hierboven

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super goede kwaliteit vlees Super vlotte bezorging

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Doe dit al een tijdje, ben zeer tevreden over de aflevering, van tevoren een app met de mededeling hoe laat en hop daar is de bestelling! Chapeau!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Komen alle beloftes na en fantastische service

Afspraken die gemaakt zijn zijn boven verwachting fijn nagekomen

super

keurig en snel geleverd. Communicatie verloopt goed en naar tevredenheid.

Perfect!

Heel goed, netjes een mailtje en daarna nog een appje wanneer precies heel fijn!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Je krijgt een app met datum en tijdstip. Als je er dan niet bent dan moet je dat even doorgeven, want dan gaan ze het voor je inpakken zodat het ingevroren blijft en Zetten ze het gewoon bij je huis. Zelfs als jeplotseling toch niet thuis kan zijn dan kan je altijd appen en denken ze met je mee! Ik ben super positief!

Order in verschillende dagen

Mijn order was niet helemaal compleet bij de eerste levering maar, de rest werd de volgende dag geleverd.

• Heeft u verbeterpunten? Betere cominiceren

Geweldige service

Top bedrijf! Denkt erg met je mee qua levering. Super fijn om zeker te zijn dat je je pakketje niet mis loopt. Waren PostNL en DHL maar zo klantvriendelijk. Plus kwaliteit vlees is super! Mijn Alaskan Malamute is dol op KiVO.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en optijd geleverd niks van te zeggen. Groetjes john

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer vriendelijke mensen

Top bedrijf

Prima bezorgservice

Heel goede bezorgservice, Heel vriendelijk en gezellig Even tijd om al mn hondjes en katjes een aai over de bol te geven

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Perfect ondanks dat ik de bel niet hoorde!!

Ik was even boven met de kleine en toen heeft Frans ne gebeld en de spullen keurig ingepakt voor de deur gezet! Fantastisch wat een flexibiliteit en meedenkendheid!!! Dsnk!

super

altijd goed en netjes qua tijd v levering

Zeer goed en perfect super op tijd en zeer vriendelijk behandeld geweldig

bezorging prima

factuurnr.317958 €105,70 en factuurnr. 317959 €24.05 beide besteld op 27-12-2019 later 317959 nog bij besteld (was ik vergeten). maar over deze bestelling toch bezorgkosten betaald. kon niet terug gedraaid worden ???

• Heeft u verbeterpunten? lijkt me duidelijk

Prima communicatie

Veel variatie van smaken en hoeveelheden. Prima communicatie over de bezorging en de tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Op het ogenblik niet

Keurig netjes op tijd altijd en zeer vriendelijke bezorger. De honden vinden alles lekker wat ik bestel Prima vlees en keurig diepgevroren Voor mij kan het niet beter Cijfer 10

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Prima produkt en prima levering!

Toppppp

Niks meer aan doen!

Geweldig !

Werken netjes volgens afspraak Sturen zelfs een 10 minuten voor aankomst een bericht. Gewoon Top!

gewoon prima

Heb nog niks ontvangen

Heb nog niks ontvangen. Weet ook niet wanneer ik het krijg geen mail over gehad

Top sinds eerste contact.

Iedere bestelling/ levering is Top, vanaf de eerste bestelling..2,5 jaar geleden.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs