Uitstekende service!!

Goed op tijd, alles diepgevroren geleverd, netjes verpakt en aardige bezorger. Jammer dat pinnen niet mogelijk is, verder helemaal top!!

• Heeft u verbeterpunten? Alleen contante betaling mogelijk aan deur, pinnen zou super zijn.

Super.

Voor het eerst besteld voor mijn vlinderpup. Uitstekende bezorgservice. Een dag van tevoor een appje gehad en de dag van de levering dat ze er met een kwartiertje zouden zijn. Niets aan veranderen. Toppie

Perfecte service

Duidelijke bestel en levering proces en goede kwaliteit voeding, mijn hond is erg blij een gezond mee

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Dit is de 2de keer dat ik bestel. De eerste keer had ik wat besteld wat niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. En vanuit Kivo zijn ze mijn tegemoet gekomen met een 10,- korting op mijn volgende bestelling. En nu zag ik in mijn mailbox dat er een hele mooie actie was. Dus heb ik daar gebruik van gemaakt met de korting die ik nog had. En wat ik zo fijn vind aan deze GEWELDIGE actie is dat als je hem bij je volgende bestelling vanaf €42,- de code verzilverd voor héél 2020 kan gebruiken als je steeds een bestelling plaatst en GRATIS verzending!! Dat is heel fijn als je 3 kleine hondjes hebt en maar 1 vriezer hebt met je eigen levensmiddelen. Want voor €116,- aan vers vlees en gratis verzending dat gaat nooit in mijn vriezer passen. Dus bij deze TOP aanpassing!! ;)

• Heeft u verbeterpunten? Dat is al gebeurt dat je nu vanaf €42,- kan bestellen ipv €116,- SUPER!!

Goede service ... perfect verpakt

Goede service... perfect verpakt

Super service!

Super service, veel keuze, wordt thuis gebracht onder vermelding van een tijdstip. Vriendelijke bezorger en het belangrijkste onze hond BamBam vindt alles heerlijk.

Fijne samenwerking

• Heeft u verbeterpunten? Nee , vooral zo doorgaan

Goed product en prima service

Je kunt altijd op je bestelling rekening en wordt netjes aan huis bezorgd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Ik ben zeer tevreden over kivo ! Altijd goede services en altijd netjes een berichtje Wanneer je bestelling er aankomt!

Super service!

Heel handig dat je een berichtje krijgt hoe laat het geleverd word en dat je iemand kunt appen als je er evt niet bent! Top! Werkt heel fijn.

Snelle levering, goed contact

Heel goed en op tijd

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Had zelf verkeerd huisnummer doorgeven Frans belde dat hij het voor de deur had gezet Toen heb ik Frans terug gebeld dat dit het verkeerde nummer was. Geen probleem zei Frans breng ik het dadelijk wel. Frans hartelijk bedankt voor de geweldige service.

• Heeft u verbeterpunten? Nee.

Goede communicatie

Bij de bestelling word je goed op de hoogte gehouden van de bezorgen e.d. Dat vind ik erg prettig en daardoor zal ik zeker aanraden om in vervolg hier spullen te bestellen voor je huisdier.

Niet goed.

Op 15 dec 2 zakken voer besteld en heb ze niet gekregen. Deze hebben we zelf in de kivowinkel moeten ophalen. Jullie zullen daar van kivo zelf bericht over krijgen.

• Heeft u verbeterpunten? Ik zal jullie niet aanraden iig

Uitstekend! Een klasse bedrijf

Vriendelijk, behulpzaam, goede vriendelijke bezorging. Volgens afspraak geleverd. Kwaliteit/ prijsverhouding uitstekend!

• Heeft u verbeterpunten? Nee voor afleveren en niet thuis zijn hebben ze goede oplossingen!

Hele goede service en fijn contact.

Service is uitstekend, er wordt gedacht in oplossingen en een oplossing wordt altijd gevonden in onderling overleg. Contact is ook altijd heel fijn en snel.

Super snelle service

Nvt

• Heeft u verbeterpunten? Nvt

Excellent!

Gewoon top

Zeer vlot en goed contact.

Door wat vertraging wordt er op tijd een bericht gestuurd en er wordt mee gedacht, fijn!

Geweldige service

Gemakkelijk bestellen en snel bezorgd

Prettig contact

• Heeft u verbeterpunten? Nog niet

Afspraken worden waar gemaakt.

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Zeer correcte levering en samenwerking 👍🏼

Fijne samenwerking keurige levering en hele fijne mensen

De bestelling klopt en is netjes geleverd

Prettig dat je van tevoren bericht krijgt in welk tijdvak er geleverd wordt. De vaste leverdag ervaar ik als prettig. Is dan goed te plannen.

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs