5421 DK

Goede service, levering precies op tijd!

Uitstekende service

Super fijn deze service. Je krijgt netjes Eem sms’je met de verwachte aankomst tijd en als het nodig is helpen ze mee het vlees in de vriezer te doen en de rest op de plek te zetten

Wordt goed gecommuniceerd en je krijgt netjes een Whats app bericht wanneer ze komen alles wordt netjes aangeleverd in dozen in bevroren toestand. Ben erg tevreden met deze leverancier. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2020

Goede services

• Heeft u verbeterpunten? Geen

Vriendelijk en mooi op tijd

Vriendelijk man en mooi op tijd geleverd! Fijn dat je nog app contact kan hebben. Ik kon het bezorgsters nog aanpassen op het laatste moment omdat de levertijd niet uitkwam. Heel fijn!

Uitstekende service. Snelle levering.

Prima service. Bezorging altijd op aangegeven tijd.

• Heeft u verbeterpunten? Misschien meer bezorgmomenten dan eens per week.

Uitstekend dienstverlening

Uitstekend communicatie, vriendelij 🙏

• Heeft u verbeterpunten? Prijs is ok maar mag niet meer worden verhoogd!

Prima, zoals altijd!

Goed geïnformeerd, op tijd en vriendelijk!

Altijd goed

Altijd zoals geplanned

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Kwaliteit voor een mooie prijs en een vriendelijk topservice!

Prima bedrijf

Wij hebben prima ervaringen met Kivo. Bezorgen verloopt prettig doordat er goed overleg is over de bezorgtijden en zijn flexibel

De tijd klopt altijd

Vriendelijke bezorger en altijd binnen de aangegeven tijd.

• Heeft u verbeterpunten? De dozen stinken ongelooflijk, die gaan hier direct weg.

zeer positief

Door middel van een appje weet je precies hoe laat geleverd wordt.

Perfect georganiseerd!

Het bestellen gaat erg makkelijk, de sortering is enorm en de levering gaat perfect op afspraak!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Geweldige service en prima producten

Bezorging is tot bijna op de minuut, dus niks geen dagdelen meer thuis wachten. Ik heb laatst de sardine olie erbij besteld en dat is een blijvertje. De huid, oog en oor klachten van mijn Bordeaux zijn echt zo goed als weg. Vlees is mooi van structuur, dus geen slappe, vieze drap en de brokken gaan er hier in als koekjes.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende kwaliteit hondenvoer én zeer klantvriendelijk!

Uitstekende kwaliteit vers vlees voor onze honden, ook fijn verpakt en uitermate klantvriendelijk!

Hele goede service!

Aangenaam verrast door de update’s per App

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Topservice, doen wat ze zeggen

Sturen voor dat ze komen een bericht dat ze onderweg zijn, helemaal volgems afspraak

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Op tijd en in goed overleg 👍🏻

Als we niet thuis zijn op de dag van bezorging, belt de chauffeur met de telefoon zodat wij de poort open kunnen doen en het eten binnen gezet kan worden. Goede service 👍🏻

Goede kwaliteit en top service

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wat ik echt een enorm pluspunt vind, is dat er heel duidelijk gecommuniceerd wordt over het tijdstip van bezorgen. En het klopt altijd! Wij zijn enorm tevreden.

Vriendelijke bezorgers.

Vriendelijk en behulpzaam!

Nn

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Prima bezorging, goede en snelle levering, goed bereikbaar.

In alles positief...

fantastisch