Goede afspraak bij bezorgen netjes op tijd

Behulpzaam

Super vriendelijk en behulpzaam Netjes een app met verwachte aflever tijd

Super service

Altijd netjes met communicatie en op tijd

Optijd, goed communicatie en aardig

Ik heb kivo besteld voor me moeder en die was alleen thuis. De bezorger was heel aardig en had zelf even geholpen het in de vriezer te leggen. Tevens is er goede communicatie na de klant we werden goed op de hoogte gebracht wanneer ze er zouden zijn. Zeker aan te raden !!!

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, en duidelijke communicatie

Online eenvoudig te bestellen, de leverdagen staan vermeld, op de dag zelf een sms hoe laat de bezorger komt, super.

helemaal top!

Gemakkelijk bestellen, je krijgt een appje van te voren en het wordt keurig aan de deur afgeleverd, helemaal verpakt! Ik zou alleen graag kleinere verpakkingen willen bestellen omdat we een kleine hond hebben. Verder echt top!

• Heeft u verbeterpunten? Graag kleinere verpakkingen. Bijvoorbeeld alle smaken 250 gram.

Goede kwaliteit en service!

• Heeft u verbeterpunten? Nee

uitstekend

erg goed prettig zoals er bezorgd wordt en je precies op tijd de spullen krijg of er een oplossing gezocht worden als je niet aanwezig bent

OK

OK

Super goed

Snelle en goeie levering

Supergoed

Altijd correct en netjes

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Vroeger moest ik naar een andere plaats rijden om het vlees op te halen. nu wordt het thuis bezorgd, grote klasse

Superstrak geregeld,,,,,,,

Makkelijk bestellen en betalen, wordt daarna keurig op tijd geleverd. Je krijgt zelfs per WhatsApp berichten hoe laat het wordt.

Goede producten. Makkelijk te verdelen. Goede informatie. En super fijne bezorgservice.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en altijd optijd

Mijn ervaring met Kivo is perfect. Word altijd op de hoogte gehouden voor de levertijd. Goede communicatie πŸ‘

• Heeft u verbeterpunten? Nee niet van toepassing , goede service

Service is goed

Service is goed alleen jammer dat met worsten iets fout is gegaan tot twee keer toe dus voor ons even geen kivo meer.

• Heeft u verbeterpunten? Beter koelwagens met koeling

Super service altijd een berichtje dat ze er aan komen.

Helemaal top

Goed contact met de chauffeur, goede tijds indicatie. Helemaal goed πŸ‘πŸ»

X

• Heeft u verbeterpunten? Nee

Top kwaliteit en TOP service!!

Snelle levering, goede kwaliteit en top service

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Netjes en op tijd afgeleverd

Netjes en op tijd afgeleverd. Ook heel handig van te voren een berichtje van de bezorger πŸ‘πŸ»

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Super bezorging en fijne producten

De bezorging is heel fijn en wordt altijd aangekondigd via sms, heel fijn!

Gewoon perfect

Ideaal, super handig, deskundig vriendelijk personeel, hoog kwalitatief producten..

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie via de app. Zeer vriendelijk.

• Heeft u verbeterpunten? N.v.t.

Mailen, bestellen. Een app wanneer het bezorgt wordt. Tijd kloot altijd. Ik ben dik tevreden

Munnikenweg 8

2651 LZ Berkel en Rodenrijs