Pluspunten
10 punt
Pluspunten
Nog nooit iets negatiefs meegemaakt.
Pluspunten
Snel, op tijd, topkwaliteit, vriendelijkheid, Zeer tevreden!
geen
Pluspunten
Zijn heel vriendelijk en werk en heel netjes
Pluspunten
Prima verzorging en bezorging
Pluspunten
Wij zijn heel tevreden! Met name de communicatie rondom de bezorging is erg stipt en accuraat. Fijne vriendelijke contacten en hele goede service.
VerbeterpuntenIk zou het fijn vinden om een 10 kilo assortiment doos te kunnen bestellen tegen een gunstige prijs.
Pluspunten
Hele goede communicatie betreffende leveren!
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed voer en aardige man
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
Dit is voor mij de eerste keer dat we Kobo besteld hebben. De levering werd 24 uur van te voren vermeld, en in een tijdframe gezet. De dag van levering kreeg ik een berichtje 15 minuten van te voren. Ik ben zeer tevreden! En bestel in vervolg weer bij jullie. De kwaliteit van het vlees is ook prima. Mijn pup weet niet hoe snel hij het naar binnen moet werken. ☺️
Pluspunten
Je wordt heel netjes op de hoogte gehouden wanneer en hoelaat de bestelling komt. Dit klopte ook exact! Was voor ons de 1e keer en moet zeggen dat het vlees voor de hond er mooi fijngemalen uitziet en niet stinkt. Heb het wel eens elders anders ervaren. Onze complimenten!
Pluspunten
Goed geregeld, snelle levering
Pluspunten
Super service! Bestelling moest bij buren afgeleverd worden en er werd meteen aangeboden om het in koelzakken te leveren.
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs