Pluspunten
Pluspunten
Alles in orde...
VerbeterpuntenEven mail sturen dat bestelling er aan komt dag tevoren... Vrijdag was mijn leverdag...geen bericht...dus was ik niet beschikbaar....niet erg hoor...is goed gekomen...zat op track en traces te wachten ...die zijn er niet heb ik begrepen... Ze bezorgen in de avond...dat wist ik niet...nu wel..,maar doe nooit open tenzij ik het verwacht....
Pluspunten
Fantastisch product en top service.
Pluspunten
Nu 2x besteld en dat is zeer voorspoedig verlopen. Snel app contact over de levering en daar stond het binnen No-time op de stoep. Dierenarts heeft zelfs bevestigd dat Kivo een hele goede leverancier van vers vlees is, dus dat is ook wel fijn om te weten.
VerbeterpuntenAndere hoeveelheden aanbieden zoals meer 250 of 350. Prijsverschillen zijn niet heel groot met de winkel waar ik e Keke stuks koop, dus zou eigenlijk wel een hogere korting verwachten bij grotere hoeveelheden
Pluspunten
Duidelijke communicatie en de producten zijn perfect bij aflevering.
Pluspunten
Aardige mensen je kan altijd terecht afhalen
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering.
Pluspunten
Duidelijk en eerlijkheid staan hier bovenaan. En als er een product niet of te weinig leverbaar is dan wordt je netjes gebeld of je het geld terug wilt of iets anders wilt. En dat ze je op de hoogte houden via de app en als hete af uit loopt laten ze dit ook netjes weten. Ik ben echt zeer tevreden
VerbeterpuntenZou niet weten wat. Ben enorm tevreden.
Pluspunten
Super vriendelijke en behulpzame bezorgers.
VerbeterpuntenMeer uitleverdata en niet maar één dag per week in bijvoorbeeld Rotterdam. Meer acties voor de klanten.
Pluspunten
Eerlijke prijs, goeie service en makkelijk bereikbaar.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle levering app contact en een kwartier van te voren nog een app dat de bezorger er bijna is
Pluspunten
Vriendelijke bezorger.
Pluspunten
keurige bezorging met een herinnering voor af. voor de klant en bezorger wel gemakkelijker en sneller
Pluspunten
Zeer duidelijke en zorgvuldige communicatie. Stipt. Aardige bezorger.
VerbeterpuntenZou niet weten.
Pluspunten
Duidelijke communicatie! Super fijne appjes die aangeven op welk tijdstip het pakket er zal zijn! Een super vriendelijke, vrolijke man die het aflevert!
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs