Pluspunten
Goede producten en zeer nette levering! Ze bezorgen zelf! Op tijd bericht hoelaat ze komen, heel prettig
Verbeterpunten1 vaste bezorgdag in de week kan soms lastig zijn.
Pluspunten
Super snel goed en vriendelijk
Pluspunten
Vaste lever dag vaste chauffeur helemaal top
Pluspunten
Al jaren voeding van kivo voor onze hond, sinds kort via de bezorgservice. Al met al erg tevreden!
Pluspunten
Wanneer er geleverd word in mijn postcodegebied staat duidelijk op de site. Krijg netjes een bericht hoe laat ze komen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
voor het eerst vers vlees besteld voor mijn hond en Frans de bezorger heeft het mooi voor mij in de bijkeuken neergezet uitgelegd hoe ik ik de worsten moest openen en de rest bewaren in een bakje en we hebben het over het aantal gram gehad Hoeveel onze hond moet hebben nou Frans heeft het allemaal keurig uitgelegd en mijn hond is dol op het vlees super Voortaan ga ik bij jullie bestellen snelle levering krijg keurig een appje je hoe laat ze ongeveer bij me zijn echt op
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Pluspunten
Erg goed kvv vlees
VerbeterpuntenMeer diersoorten als kvv en in kleinere porties van 200- 250 gram of 1 pakken en dan in burgers van 100 gram
Pluspunten
Super snelle levering, hele goede communicatie, helemaal top
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Ben super tevreden over de producten en het bezorgen van het vlees, netjes op tijd en heel fijn dat je een dag van tevoren een mail krijgt wanneer ze komen en een app. als de bezorgen in de buurt is. TOP!!!
Pluspunten
Snel, vriendelijk en behulpzaam. Zeer tevreden
Pluspunten
Heel tevreden!
Pluspunten
Ze zijn super aardig, makkelijk toegankelijk en geven bruikbare tips.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
Je word op de bezorgdag via de wap op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur komt. Heel erg prettig
Pluspunten
Super lieve bezorger, denkt mee want ik was zelf helaas te laat thuis. En bracht het zelfs tot aan Mn vriezer.
VerbeterpuntenEnige is dat als je de wordt ontdooit hij lekt, dat is vervelend omdat je dan altijd een bakje of bordje extra moet schoonmaken.
Pluspunten
Super kwaliteit hondenvoer! Al vele merken geprobeerd, maar geen enkele gevonden die zo vers ruikt en oogt als kivo. De prijs is in vergelijking met andere leveranciers ook prima.
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs