Pluspunten
Levering 1 keer per week mogelijk op vaste dag wordt duidelijk aangegeven, prima communicatie over het tijdstip van levering, missend artikel netjes nabezorgd.
Pluspunten
Zeer goeie communicatie en zorg
Pluspunten
Maken snelle en duidelijke afspraken
Verbeterpuntenga zo door en je blijft lange tijd een tevreden klant houden
Pluspunten
Wordt netjes geïnformeerd over tijd levering en als het uitloopt wordt er tijdig gecommuniceerd.
VerbeterpuntenMeerdere dagen uitgifte levering
Pluspunten
Snelle levering en keurig een sms voor exacte bezorgtijd zodat je niet de hele ochtend zit te wachten,topservice!
VerbeterpuntenHelaas is het bestelde te vettig voor mijn hond dus geef het niet meer en de hond had ook daardoor veel last helaas
nu paar keer levering gehad. Tot nu toe geen kachten over de levering.
Pluspunten
Zijn zeer bereid met je mee te denken! Doen zeer hun best voor de klanten! Goede service!
Pluspunten
Altijd netjes en verzorgd en duidelijk
Pluspunten
super snelle en goede bezorging. goed verpakt.
Verbeterpuntenmisschien wat meer keus qua kauw botten
Pluspunten
helemaal perfect geen negatieve punten
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Lekker makkelijk en overzichtelijk
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Misschien extraatjes voor de honden aanbieden ?
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs