Pluspunten
Top service en vriendelijke bezorger!
Pluspunten
Zeer tevreden over correcte levering
VerbeterpuntenKwaliteit kip en pens veranderd? Hond loopt met grote boog om voerbak heen.
Pluspunten
Persoonlijk en toch professioneel. Een aanrader!
Pluspunten
Voor het eerst besteld bij Kivo en zeer tevreden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wanneer ze komen en de hond reageert goed op de voeding.
Pluspunten
Super levering, en je weet wanneer je ze kan verwachten. Kan alleen maar zeggen en melden top gedaan en ga zo verder
VerbeterpuntenIk kan op dit moment niks bedenken
Pluspunten
Voor het eerst vlees besteld en zeer te spreken over de communicatie omtrent de bezorging. Omdat ik op de bezorgdag werk en voor half 9 de deur uit moet, is m’n bestelling om 7.45 afgeleverd. Het zal niet altijd lukken, maar dit vond ik echt super. Zeer over toespreken dus
Pluspunten
Communicatie is heel goed via mail enz. Kwaliteit en informatie over het product zijn erg duidelijk. Goede verpakking en aanlevertijden!
Pluspunten
Klantgericht werken.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel en super klantvriendelijk ‼️
Pluspunten
Altijd op tijd duidelijk en goede kwaliteit
Pluspunten
Zie de beoordeling.
VerbeterpuntenOnze katten vinden de 5-dierenmix niet zo lekker. Misschien meer afzonderlijke smaken vers vlees voor katten toevoegen?
Pluspunten
Vorige x was er iets mis gegaan mbt de aflevering. Dit is meer dan perfect opgelost. Super service
Pluspunten
Goede produkten, complete bestelling, was goed ingevroren en levering op tijd. Vantevoren mail en sms met geschatte levertijd, en dat klopte ook. Aardige bezorger. Top, daar bestel ik graag nogmaals.
Pluspunten
Duidelijkheid over de bezorging. Communicatie verloopt super. Ook wanneer ik niet aanwezig kan zijn de bestelling zelf te ontvangen worden er direct andere mogelijkheden aangeboden! Top!
Pluspunten
Betrokkenheid met de klanten
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs