Pluspunten
Nette kennisgeving van bezorgtijden dmv berichtjes!
Pluspunten
Betrouwbaar en vriendelijk
Pluspunten
Alles loopt soepel en snel van bestelling tot levering!
Pluspunten
Zeer vrindelijke bezorger! Sms gekregen avond voor de bezorging en ook de dag van bezorging. Helemaal top!
Pluspunten
Gewoon een heel goed opgezet bedrijf met goede kwaliteit en een fantastische service
VerbeterpuntenNiks veranderden behalve misschien de prijs
Pluspunten
super en levering altijd tot op 3 minuten nauwleurig. je kunt buiten gaan staan om pakket in ontvangst te nemen.
Pluspunten
Het bevroren vlees komt ook echt bevroren aan. Ook weet je wanneer de bezorger komt, de dag daarvoor een sms en op de dag van levering nog een keer een sms hoelaat de bestelling geleverd wordt.
Pluspunten
Snelle levering en prima kwaliteit vlees
Pluspunten
goede info aangaande dag en tijdstip levering goede info aangaande de producten
Verbeterpuntensite is makkelijk te verwarren met een site met dezelfde naam die aangeeft dat je moet bestellen voor zondag
Pluspunten
Kreeg mooi op de dag zelf nog een berichtje dat ze chauffeur om die tijd exact aankomt
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs