Pluspunten
Ik kan echt niet meer positieve punten opnoemen :-)
Pluspunten
Super bezorging
VerbeterpuntenAf en toe gescheurde verpakkingen
Pluspunten
KOMEN DE AFSPRAKEN NA EN DUIDELIJKHEID OVER HET TIJDSTIP VAN LEVEREN. DIVERSE SMAKEN IN HET ASSORTIMENT IS MOOI TE COMBINEREN HET SMAAKT ONZE HOND PRIMA. KENNELWORST VIND ONZE HOND HEERLIJK MAAR KRIJGT LAST VAN VERSTOPPING. MENGEN DAT NU DOOR HET ANDERE VLEES HEEN. IK BEN ER BLIJ MEE EN DE HOND OOK.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Site is duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen. Levering verloopt volgens schema. Ik kreeg keurig een sms van Frans van het precies se tijdstip van levering. Super!
Ik vind het wel jammer dat er maar 1dag in de week geleverd wordt en als net een dag met een feestdag valt er geen opschuifdag is maar meteen hele week. Er zijn maar weinig verkooppunten en ik heb wel eentje gevonden dus mss daardoor ik niet meer online bestel
Pluspunten
Bijna alles is perfect geregeld. Volgens de website is dat duidelijk te lezen en kenbaar gemaakt.
VerbeterpuntenIk heb een verbeter punt. De rolletjes zijn goed verpakt. Zou het fijn vinden als ze ook na vullen geschoond worden. Voelen vettig aan en er zitten resten van het vlees aan. Verpakking is 100 % in orde.
Meer menselijk zijn. Niet een bandje afprate
Pluspunten
snelle nette levering en duidelijke website, dus er wordt heel duidelijk aangeven voor wanneer er besteld moet zijn om op tijd je vlees te hebben. correcte aflevering door vriendelijke bezorger. Die ook eerlijk zegt bij vragen betreffende voer etc. naar Kivo bellen. Geeft dus ook geen verkeerde informatie.
Pluspunten
Vriendelijke en betrouwbare service
VerbeterpuntenNiks meer aan doen
Pluspunten
Erg flexibel, goede adviezen en denk goed mee over oplossingen.
Pluspunten
Heel positief
Verbeterpunten.
Pluspunten
Goed vlees, mijn hond vind het heerlijk. Service is top! Je krijgt per sms door de tijd dat ze afleveren.
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs