Pluspunten
Op tijd geleverd, goeie communicatie en afspraken worden netjes nagekomen.
Pluspunten
goede communicatie snelle levering
Verbeterpuntenmisschien mobiel pinapparaat maar contant betalen gaat ook prima
Pluspunten
Super service, heel duidelijk wanneer het bezorgd wordt en hoelaat
Pluspunten
helder - duidelijk - houdt zich aan afspraken -
Pluspunten
snel geleverd. precies op de tijd die ze smssen.
VerbeterpuntenZorg dat er minder bevroren vlees aan de uiteinden zit. Dan zit met ontdooien niet alles onder.
Ik had de mobiele nummer van het leverpunt gegeven. Kreeg zelf de sm binnen dat ze eraan kwamen ipv dat de leverpunt dat smsje kreeg
Pluspunten
Snelle levering. Goede communicatie levering product Door meerdere berichten van aflevering.KIVO is een topprudukt voer het al 21 jaar.
VerbeterpuntenPerfect geen verbeterpunten
Pluspunten
klant gericht, flexibel, goede info en denken met ons mee.
Verbeterpuntenniets op aan te merken
Pluspunten
Perfecte manier van bestellen op de site, kwaliteit vlees perfect, onze cockertjes doen het er super op. Wordt thuis gebracht, direct in de diepvries! Kortom echte aanrader!
Pluspunten
Vriendelijk, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Nette prijs en een goede en snelle levering.
Pluspunten
Vooral dat je vanaf 25 euro nu gratis kan laten bezorgen met code. Meer past niet in mn vriezer. Dus precies goed.
VerbeterpuntenAltijd vanaf 25euro gratis bezorgen?
Munnikenweg 8
2651 LZ Berkel en Rodenrijs